Morgenterrassekaffe

10. april 2009

Morgen kaffe på terrassen

Morgenkaffen indtages på min lille, men meget dejlige østvendte morgenterrasse. Solen har allerede rimelig med magt, for jeg sidder kun iført en T-shirt og intet andet og jeg fryser ikke. Jeg nyder at have tid, tid til at sidder og nyde kaffen, tid til bare at lade tiden gå og tid til at kikke i kulørte magasiner efter planter til det store stenbed på skråningen. Jeg tror, at nogle af de planter der skal i, skal være den gode gammeldags blåpude, de blomstre lystigt og længe og er meget taknemmelige. Der ud over, kommer der nok også et par broget timian i, bare fordi.

Dagen i dag skal bruges til lidt havearbejde og senere bliver huset fyldt af dejlige gæster, det skal nok blive hyggeligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply anjoe 10. april 2009 at 10:29

  Sikken en hyggekrog, I har – vi har et overdækket “hul” i baghaven, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes, og skulle regnen komme på besøg, ja så sidder vi tørt og godt 😉

  Nyd fredagens gode vejr i haven og dejlige gæster!

 • Reply Karin 10. april 2009 at 14:16

  Tid til at nyde de små øjeblikke er en stor gave. Og så på en dejlig østvendt terrasse det er guld.

  Ønsker dig og dine en fortsat god påske.

 • Reply Catarina 11. april 2009 at 08:03

  anjoe
  Tak skal du have ønsker dig det samme. 🙂

  Det er rart at der er mulighed for at finde sol og læ forskellige steder i haven, nå vi kan nyde solen.


  Karin
  Lige nøjagtig og her er vi stornyder at disse øjeblikke. 🙂

  Jeg ønsker dig og dine en gød Påske. 😉

 • Reply Marianne 11. april 2009 at 08:33

  Din udsigt er betagende – tænk at der i Danmark findes sådan en skøn udsigt – det ligner næsten Norge eller lign. God påske til dig og dine….

 • Reply Catarina 11. april 2009 at 08:41

  Marianne
  Tak og rigtig god påske til dig og familien.

  Ja min udsigt fejler bestemt ikke noget. Jeg elsker at jeg kan se langt og at vi ligger så højt at vi er ret ugenert. 🙂

 • Reply Catarina » Blog Archive » Morgenrundtur 25. april 2009 at 08:29

  […] Jeg sluttede min runde, med at snuppe den første kop kaffe på morgenterrassen. […]

 • Skriv gerne en kommentar