Stille morgenstund

26. april 2009

Det er stille derude, der er ikke megen vind denne skønne søndag morgen, solen skinner igennem et tyndt lag dis. Og bare fra i går til i dag, synes jeg der er op til flere buske og træer der er sprunget ud. Jeg elsker (også) denne årstid, hvor alt bliver født på ny og varmen stille og roligt kommer her op nord på igen.

Stille søndag

Nu vil jeg nyde morgenkaffen og en blåbær/banan/havregryns/A38-smoothie i det fri. Uhm søndag du er dejlig.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Madame 26. april 2009 at 09:13

  Ja, det er en fantastisk årstid – jeg nyder også at se, hvad der er sprunget ud hver dag. Ha’ en dejlig søndag, Catarina :O)

 • Reply Catarina 26. april 2009 at 09:22

  Madame
  Mange tak og i lige måde.

  Det går rigtigt stærkt nu, så det er bare med at følge med. 🙂

 • Reply henriette 26. april 2009 at 09:22

  Hej Catarina og god morgen. Jeg ønsker dig en dejlig dag og masser af afslapning i din skønne have.

  Det ER en daglig fornøjelse at stå op for tiden og se hvad der nu er sprunget lidt mere ud.

  🙂

 • Reply Catarina 26. april 2009 at 09:42

  Henriette
  Jeg er vild med denne årstid, fordi alle de grønne nuancer er så forskellige. Senere er det hele næsten den samme grønne farve.

  Du og familien må også have en rigtig dejlig søndag. 🙂

 • Reply Helle K. 26. april 2009 at 09:52

  Det ser faktisk ud som her – jeg havde håbet på masser af sol, det havde jeg lige vænnet mig til. 🙂
  God søndag 🙂

 • Reply Catarina 26. april 2009 at 10:06

  Helle K
  Den kommer helt sikker det har jeg valgt at tro på. Og temperturen er allerede oppe på 14° her så inden middag har solen fortrængt skyerne. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar