Flanksteak er altid et hit her i huset og når den så ydermere ryger på grillen, ja så er der næsten ikke et øje tørt. I dag er det en kalveflanksteak der ligger og hygger sig på grillrn. Den har fået selskab af slagterens timianpøler. En dejlig salat og godt brød til, så kan det godt betegnes som et festmåltid.
9 kommentar
Anita
25. april 2009 at 18:57Jeg synes tit en flanksteak er så fyldt med seje sener, så det er sjældent jeg spiser det efterhånden, men det kan være I plejer at være heldige med kødet hos Jer 🙂
Velbekomme.
Heidi
25. april 2009 at 19:11Jeg synes også en flanksteak er sej i kødet fordi fibrene er så grove. Har man tænderne og musklerne i kæberne til det, så smager det godt, ingen tvivl om dét. :o)
I aften grillede vi nakkekoteletter marineret med noget karryblanding. Mums! :o)
Søren (Kbh)
25. april 2009 at 19:17Det er altid godt med mad i haven synes jeg 🙂
http://www.artscandinavia.dk/KROYER/hip2.htm
Catarina
25. april 2009 at 19:24Anita og Heidi
Vi har aldrig været udsat for at de har været fyldte med sener, for så havde de slet ikke været så populære her i hytten. Både dem af kalv og af okse har altid været super møre og meget smagfulde.
Nakkekoteletter er smager fantastisk på grillen.
Velbekomme til jer. 🙂
Søren (Kbh)
Tusinde tak for linket til et af mine yndlingsbilleder af P. S. Krøyer. Det er sommer når den er bedst. 🙂
henriette
25. april 2009 at 19:33Uhmm dert lyder godt. Send lige vinden denne vej, så jeg kan dufte med. 🙂
Nyd aftenen og den dejlige solnedgang.
KH Henriette
Leif
25. april 2009 at 23:16Yummie – elsker grillmad 🙂
Catarina
26. april 2009 at 07:06Henriette
Det smagte umanerligt godt og jeg nød den dejlige forårsaften. 🙂
Leif
Det samme her. 😉
Marianne
26. april 2009 at 09:00Det er bare fantastisk at kunne spise ude.
Catarina
26. april 2009 at 09:09Marianne
I aftes spiste vi inde – vinden var en smule for kold. 😉