Aktiv

25. april 2009

Efter endt morgenmad og nyhedslæsning, tog Søren til frisøren for at blive sommerklar på toppen. Jeg startede Peugeoten og susede i Tarup Centret, for at se, om jeg kunne finde et enkelt tekstil eller to og et par sandaler. Jeg faldt over denne skønne kjole/tunika som jeg bare ikke kunne stå for. Den må da siges at være ret frisk, i hvert fald rent farvemæssigt.

Kjole/Tunika i en frisk grøn farve

Sandalerne havde de ikke hjemme i min størrelse, men i løbet af næste uge skulle de være klar til afhentning i forretningen. Jeg glæder mig allerede til at stikke tæerne i dem. Jeg kan sagtens forestille mig, at de kommer til at sidde ret så ofte på mine fødder denne sommer.

Da jeg returnerede til matriklen, var Søren også kommet. Vi fik en let frokost, eller rette og sagt, jeg snuppede et par bananer og et par glas vand, for jeg ville ud og løbe kort efter. Nu er jeg atter hjemme og er både kølet ned og har været i et friskt koldt bad, håret er sat op til narrestreger, tæerne er lakeret og sommer klar, Nu kan jeg vist godt tillade mig at slappe af, for i dag blev det til 18 km. i Guds frie natur. Jeg tror jeg er ved at være klar til næste lørdag, hvor jeg skal løbe halvmaraton.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply henriette 25. april 2009 at 19:34

  Bare jeg dog kunne løbe med dig, det er ikke nemt at komme ud af røret når man er sig selv.

  Jeg er fuld af beundring for din energi 🙂

 • Reply Catarina 26. april 2009 at 07:10

  Henriette
  Det jeg gør er; at jeg hver mandag planlægger på hvilke dage og hvor langt jeg skal løbe i den uge. Det fungere for mig – måske det også vil virke for dig. 🙂

  Jeg er nød til at bruge energi på løb, for jo mere jeg bruger på motion jo mere energi får jeg faktisk. Så det er bare med at komme af sted. 🙂

 • Reply Helle K. 26. april 2009 at 09:52

  Den er flot 🙂 Men i min verden er den slet ikke skrap i farven – jeg kan finde på noget som er meget vildere 🙂

 • Reply Catarina 26. april 2009 at 10:04

  Helle K
  Jeg har en del grønt, men ikke i den der karrygrøngule farve, så jeg glæder mig til at hoppe i den. 🙂

 • Reply Catarina » Blog Archive » Sol og sandaler 5. maj 2009 at 19:04

  […] De sandaler, som skoforretningen for en uges tid siden, ikke havde hjemme i min størrelse, er nu kommet. Nøj hvor jeg glæder mig til de skal pynte mine fødder denne sommer. De er i en blanding af guld og sølv og med en lav hæl. […]

 • Skriv en kommentar