Menu
Livet / Motion

Sidste spinning for i år

Så er årets sidste  motionstimer afsluttet og sikke nogle gode af slagsen. Årets nytårsspinningevent stod på programmet. 2 timer i alt, fra kl. 10:00 – 12:00. Jeg kører kun med i 1 ½ time, da der pludselig opstod et problem med min venstre pedal – den gled simpelthen ud af dimsen der har den sat på (ved ikke hvad det hedder). Den 3. timen blev brugt på, at ønske hinanden godt nytår, tak for de mange fede spinningstimer fra året der er gået og ikke mindst, drikke et enkelt glas bobler. 

Det er simpelthen sådan et fantastisk sted at gå til spinning. Der er plads til 18 og ikke en eneste mere. Det gør, at det vi igen og igen møder de sammen mennesker og dermed er det hele lidt mere “familieret” end hos de store kæder og det synes jeg er enormt hyggeligt.  

Nu vil jeg hoppe under bruseren og få vasket sveden af kroppen. Inden den igen i morgen står på en omgang motion – én af mange mange flere i 2019 – ikke fordi der er nogen der tvinger mig, men fordi det gør mig glad – det er nemlig det der er det vigtigste.


4 kommentar

 • Karin
  31. december 2018 at 14:32

  Vi skal følge den sti hvor glæden spreder sig.
  Ønsker dig og dine en dejlig dag og aften. Både med bobler god snak og lidt godt til ganen. Sidst men ikke mindst et vær velkommen til 2019.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2018 at 16:06

   Det er nemlig lige præcis det man skal og det gælder i alle livets henseender 😀
   Du ønskes en ligeså dejlig aften med at hvad den byder af.
   Vi ses i det nye år.

   Reply
 • Helle Klitgaard
  31. december 2018 at 14:37

  Dejligt med en god gang motion 🙂

  Godt nytår – vi ses på nettet 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2018 at 16:07

   Det er det nemlig.
   Og godt nytår til dig og dine og ja, vi ses i cyberspace 😀

   Reply

Skriv en kommentar