Så er der gjort klar

23. april 2012

Vækkeuret er sat til 5:30, en halvtimes tid tidligere end normalt, for jeg har besluttet at gøre som jeg gjorde i starten af 2006, hvor jeg gik i gang med at løbe. Jeg skal tilbage i min normale løbeform og det må jeg gøre lige som sidst, for det virkede.

20120423-183936.jpg

Nu ligger mit løbetøj klar i bryggerset og mentalt er jeg også klar. Hep hep siger jeg. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply FruE 23. april 2012 at 18:46

  Hep hep til dig. Jeg hopper i et tilsvarende sæt efter arbejdet 🙂

  • Reply Catarina 23. april 2012 at 18:56

   @FruE – Så hepper jeg på dig i morgen eftermiddag. 😀

 • Reply Therese 24. april 2012 at 11:02

  Sådan, seje kvinde! God tur 🙂

  • Reply Catarina 24. april 2012 at 17:17

   @Therese – Det var en super god tur derude i morges og i morgen tidlig venter endnu en. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.