Menu
Motion

Sennheiser omx 70 sport

Det hedder de nye hovedtelefoner jeg lige har købt til min Zen Stone. De hovedtelefoner som fulgte med min mp3 er rigtig gode, men jeg kan kun holde dem i øret når jeg har hue eller pandebånd på, hvilket ikke er så praktisk når det nu snart er forår.

sennheiser_omx_70_sport.jpg

Jeg glæder mig til at afprøve de nye som også skulle kunne skyldes i vand, hvilket tiltaler mig meget, for jeg sveder altså når jeg er ude og løbe og det er altså også i ørene 😆

25 kommentar

 • Joan
  22. februar 2008 at 07:36

  De er rigtig smarte. Har sådan nogen til min mobiltelefon, og har tænkt på, om man kunne få dem til min Sten… og det kan man så.. må jeg lige overveje..

  Jeg overvejer også at købe den der håndledsrem, eller nøgleringstasken dertil, så man ikke er tvunget til at have en lomme.

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2008 at 07:47

  Joan
  Jeg er lidt spændt på dem. Jeg putter altid min stone i den lomme som er bag på (alle) mine løbebukser og så går ledningen op bagfra. Hvis jeg havde ledningen foran, ville det bare ende med at jeg blev viklet ind i den. 😉

  Radiosignalet går også fint igennem fra min bagperron 😆

  Reply
 • Joan
  22. februar 2008 at 08:12

  Måske man bare skulle købe sig et par “rigtige” løbebukser.. jeg løber bare i joggingbukser indtil videre hehe..

  Ordet “numseradio” får en hel ny betydning :lol

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2008 at 08:43

  Joan
  Det synes jeg du skulle, de er ret behagelige at have på, men jeg må advare dig – man ser ikke chik ud i dem 😎

  Reply
 • Joan
  22. februar 2008 at 08:47

  hahaha gør jeg heller ikke i andet tøj, så pyt med det..

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2008 at 09:04

  Hæ hæ hæ og den vil du have jeg skal tro på – godt nok er jeg blondine meeennnn 😉

  Reply
 • Helle K.
  22. februar 2008 at 09:40

  Altså Catarina – og Joan I to gæve kvinder fik smilet frem på mit lidt stramme ansigt… det trængte jeg til, tak skal I ha’ 🙂

  Reply
 • Joan
  22. februar 2008 at 11:53

  Jeg sidder stadig og tænker over hvordan numseradio lyder….

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2008 at 14:11

  Helle K.
  Det var da så lidt vi er da glade for at kunne hjælpe ikk Joan 😀


  Joan
  Når du skriver det sådan, så synes jeg ikke helt det lyder så hyggeligt det lyder nærkest som forfinet prutter 😆

  Reply
 • Joan
  22. februar 2008 at 14:24

  jow vi hjælper gerne 😆
  Ja, det var også det jeg tænkte, da jeg fik det der billede af en Sten på numsen haha

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2008 at 14:27

  Hummmm måske jeg skal til at bruge den lille lomme foran i stedet for 😆

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 18:00

  Jeg tillader mig lige at hive dette gamle indlæg frem igen. Er du glade for dem? Jeg er ved at få spat af at proppe mine “in-ear” i ørene konstant. Og jeg gider ikke løbe uden musik… Jeg synes dog det er en lillesmule dyrt for høretelefoner, så det ville være fint med en anmeldelse 🙂

  Og så håber jeg ikke, at jeg gnider salt i såret ved at stille spørgsmål om dit løbegrej når du er låst derhjemme med en dårlig ankel. Jeg håber den snart er helt frisk igen, så du kan komme afsted 🙂

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 18:09

  Det skal måske lige nævnes, at jeg har nogle ret små ører. De propper, der følger med Creatives mp3-afspillere gnaver efter et stykke tid i mine ører. Jeg bruger derfor en anden type som er lidt smallere. Jeg kan simpelthen ikke vurdere ud fra dit billede om selve øreproppen er brede eller smalle…

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 18:11

  Stine
  Jeg havde dem på så sent som i lørdags (du kan faktisk ane dem på billedet af mig fra i lørdags) og jeg er super glad for dem. De sidder ikke helt ind i øret og derfor klemmer de heller ikke og jeg får heller ikke propper i ørene. 🙂

  Jeg kan ikke bruge dem om vinteren under huen, da huen klemmer på bøjlerne omme bag øret og det er så til gengæld ikke til at holde ud. 😉 Men så snart jeg smider huen er dette dem jeg bruger. Jeg kan også høre om der kommer biler eller andre trafikanter bag mig.

  Desuden kan de skylles under vandhanen, hvilket jeg synes er super, for jeg sveder altså når jeg løber og derfor kan det heller ikke undgås, at der også aflejres salt på dem.

  Du gnider ikke salt i såret, det er da kun dejligt hvis jeg kan hjælpe andre til noget løbegrej. 😀

  Håber jeg har været til lidt hjælp. 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 18:21

  Ups så ikke din anden kommentar Stine. Jeg har også relative små øre men disse hænger lige inden for kanten og jeg har bruger ikke de medfølgende propper. 🙂

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 18:30

  Det har du helt sikkert. Og endda superhurtigt. Tak. Desværre ser det ud til, at denne model er udgået og erstattet af omx 80, som ser lidt anderledes ud i designet. Det lyder ellers som om 70’eren ville være gode til mig. Jeg må på jagt 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 18:49

  Stine
  Velbekomme. 🙂
  Du kan stadig købe 70’eren her:

  http://www.mobiludsalg.dk/products/productinfo.aspx?ExtProductID=4626

  🙂

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 18:59

  Desværre ikke. I bunden står denne bemærkning:

  BEMÆRK: OMX 70 er udgået og erstattet af OMX 80 som findes i blå og orange. Som introduktionstilbud sender vi den nye, forbedrede og dyrere OMX 80 til samme pris. I bemærkningsfeltet anfører du blot hvilken farve du ønsker OMX 80 i, blå eller orange.

  Og jeg tror altså 70’eren er bedst. Jeg synes 80’eren ser tyk ud… Jeg fandt nogle billigt på Amazon.co.uk men de sender ikke til Danmark. Der er en på Ebay.co.uk til ca. 225 kr. incl. fragt. Den burde ikke få yderligere told på, men jeg overvejer lige 😉

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 19:19

  Stine
  Ups ja det kan jeg se – sorry det havde jeg ikke lige set. 🙂

  Lad mig høre hvad du ender op med ikke. 🙂

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 19:26

  Det gør slet ingen ingenting. Jeg er vist ikke bibliotekar for ingenting så jeg fandt et alternativ 😉 I første omgang “nøjedes” jeg med en længe ønsket oplader til bilen til min mobil til 30,- incl. fragt. Rørende billigt!

  Og jeg kan garanteret slet ikke lade være med at fortælle hvad jeg ender op med. Tusind tak fordi du gad komme med din mening 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 19:29

  Stine
  Ja det var da utroligt billige. 😀

  Ingen tak nødvendigt. 😉

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 20:05

  Ups. De faldt i kurven, ganske af sig selv. Nu glæder jeg mig til de kommer fra England til Danmark i løbet af næste uge 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 20:25

  Stine
  Kender godt det der med at der kommer ting i kurven som slet slet ikke var meningen. 😆

  Glæder mig til at høre hvad du synes om dem og ikke mindst om de passer til dine øre. 🙂

  Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 20:32

  Det håber jeg også. Jeg har ofte problemer med for store propper, så jeg synes det lød virkelig godt, at du også har små ører. Nu kan jeg næsten ikke vente på at de pakker dukker op, forhåbentlig snart 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 20:38

  Stine
  Det kan jeg godt forstå. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar