Menu
Motion

Zumba

Så havde Jette, min spinning og løbe veninde eller lige aftalt at vi skulle prøve zumba, som i aften starter i vores lokale spinningklub. Men så kom vi til at se at det startede kl. 19 og da vores dobbeltespinningsession først slutter kl. 19:30 om torsdagen, så bliver desværre ikke til noget. Gad eller godt have prøvet det. 😕

Men når vi er færdige med spinning så smutter vi nok ind i halden for at hvor mange der er mødt op til denne første aften med zumba. Måske det bliver så populært at der skal laves flere hold og vi så der kan hoppe på et hold.

2 kommentar

 • Helle K.
  4. november 2010 at 15:33

  Det må du gøre 🙂
  Her i vores lille by er der to hold – tirsdag og torsdag.
  Der startede 250 den første gang, jeg ved ikke, hvor mange der er med nu.
  Jeg er vild med det – dans – motion og det er så sjovt, men desværre kan jeg ikke rigtig holde til det.

  Reply
  • Catarina
   4. november 2010 at 15:37

   @Helle K.: Træls at du ikke kan holde til det, når det nu lige var noget for dig. Jeg håber også at der kommer så mange også fremover at de er nød til at danne flere hold, så vi får muligheden for at komme med. 😀

   Reply

Skriv en kommentar