Menu
Motion

Klumperi

Her til aften var vi nogle kvindelige kollegaer som havde sat hinanden stævne inde på Engen i Odense. ALT for damernes Kvindeløb løb af stablen i dag og vi var tilmeldt. Jeg har tidligere deltaget i diverse kvindeløb og det er bestemt ikke der, der sættes rekorder, men i dag tror jeg der gik noget galt i afsendelse af de mange grupper. Jeg og mine kollegaer, var i gruppe 3, men da gruppe 1 var sendt afsted, blev vi og gruppe 2 sendt afsted, med det resultat, at der var mere end almindelig trængsel på de smalle stier i skoven omkring Odense Zoo. Det var faktisk først 1 lille kilometer fra mål, at det løsnede lidt op og vi kunne løber en smule mere frit.

Ud over et langsomt løb, fik jeg faktisk heller ikke startet mit ur før end en jeg var nogle meter over startlinjen, men pyt nu med det. Vi havde dejligt hyggeligt samvær efter løbet og det er det der tæller. Og løbe stærkt, det kan jeg jo altid gøre herhjemme, hvor jeg ikke møder ret mange. 🙂

Ha’ en skøn aften og nat.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    26. maj 2011 at 07:07