Menu
Motion

Klumperi

Her til aften var vi nogle kvindelige kollegaer som havde sat hinanden stævne inde på Engen i Odense. ALT for damernes Kvindeløb løb af stablen i dag og vi var tilmeldt. Jeg har tidligere deltaget i diverse kvindeløb og det er bestemt ikke der, der sættes rekorder, men i dag tror jeg der gik noget galt i afsendelse af de mange grupper. Jeg og mine kollegaer, var i gruppe 3, men da gruppe 1 var sendt afsted, blev vi og gruppe 2 sendt afsted, med det resultat, at der var mere end almindelig trængsel på de smalle stier i skoven omkring Odense Zoo. Det var faktisk først 1 lille kilometer fra mål, at det løsnede lidt op og vi kunne løber en smule mere frit.

Ud over et langsomt løb, fik jeg faktisk heller ikke startet mit ur før end en jeg var nogle meter over startlinjen, men pyt nu med det. Vi havde dejligt hyggeligt samvær efter løbet og det er det der tæller. Og løbe stærkt, det kan jeg jo altid gøre herhjemme, hvor jeg ikke møder ret mange. 🙂

Ha’ en skøn aften og nat.

0

8 kommentar

 • Michael Hanmann
  25. maj 2011 at 21:44

  Det er samværet der betyder noget Catarina i sådant et motionsløb hvis du spørger mig, der er altid for mange tilmeldte til at det kan lade sig gøre at løbe en god tid.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2011 at 07:07

   @Michael Hanmann: Det varen hyggelig aften og med flot vejr. 🙂

   Reply
 • johnny
  25. maj 2011 at 22:15

  Det er altid hyggeligt med disse løb, men altså det er også virkeligt vigtigt at der er styr på afsendelse, ellers kan det blive rigtig træls at løbe på stierne..Har oplevet det til eventyrløbet, så går det sjove af det synes jeg…Men må da indrømme at den bedste tid jeg har løbet på 10 km, er faktisk til et motionsløb..

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2011 at 07:12

   @johnny: Jeg har osse været med til Eventyrløbet adskillige gange, både på 5 og 10 km, og ja, du har ret, der er det osse kaos på stierne. Jeg kan generelt godt lide motionsløb, når bare der er en smule mere plads. Eremitageløbet virker osse som kaos lige når man står der, men der er altså plads ude i Dyrehaven og det kan jag godt lide. 🙂
   http://connect.garmin.com/activity/15781614

   Reply
 • Helle K.
  26. maj 2011 at 08:17

  Jeg kan ikke udtale mig om motionsløb – ud over at jeg gerne ville kunne 😉 men jeg må bare lige nævne din header – jeg så den allerede i går, men fik ikke skrevet, at den er skøn – dejlige billeder som passer til hinanden 🙂

  Reply
 • Hanne Bente
  26. maj 2011 at 15:26

  Dejligt med en løbetur og hyggeligt samvær.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  Reply
 • Catarina
  26. maj 2011 at 19:12

  @Helle K.: Jeg er selv ok med designet, men jeg ved ikke lige om det bliver de billeder – de er egentlig ok, men en smule tamme alligevel. 😉

  Reply
 • Catarina
  26. maj 2011 at 19:15

  @Hanne Bente: Mange tak skal du have og i rigtig meget i lige måde. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar