Under tag

24. maj 2011

Morgenen bød på en enkelt byge og vasketøjet kom derfor ikke ud på den store snor i det fri.

Tirsdagen er osse hyggeligt samvær på kontoret, hvor vi i dag kun er to. Lone og jeg klare ærterne. Og senere, når fyraftensfløjten lyder, står den på hygge med familien. Sådan en tirsdag under tag er slet ikke så ringe endda.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Rasmus 26. maj 2011 at 11:43

  Fra hjertet: Det er virkelig alt for sjældent, jeg får læst din skønne, livsbekræftende blog for tiden. Det er ellers en af de bedste måder at få humøret til at stige et par grader. Tak for det. 🙂

 • Reply Catarina 26. maj 2011 at 19:14

  @Rasmus: Mange tak for dine smukke ord omkring min blog, det gør mig glad at du, med din baggrund, synes det er dejligt at læse med her på siden. Det er jo trods alt kun hverdagens trivialiteter jeg skriver om, og sproget er ikke så elegant som det du nok plejer at beskæftige dig med. 🙂

 • Reply Rasmus 30. maj 2011 at 21:00

  – og nu ser jeg først dit smukke svar nu. Men ja, jeg nyder virkelig at læse dine sider. Hverdagens trivialiteter er jo netop det, livet består af – og dit sprog fejler skam ingenting!

  • Reply Catarina 31. maj 2011 at 06:59

   @Rasmus: 🙂 tak.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.