Menu
Hverdagslivet...

Under tag

Morgenen bød på en enkelt byge og vasketøjet kom derfor ikke ud på den store snor i det fri.

Tirsdagen er osse hyggeligt samvær på kontoret, hvor vi i dag kun er to. Lone og jeg klare ærterne. Og senere, når fyraftensfløjten lyder, står den på hygge med familien. Sådan en tirsdag under tag er slet ikke så ringe endda.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Rasmus
  26. maj 2011 at 11:43

  Fra hjertet: Det er virkelig alt for sjældent, jeg får læst din skønne, livsbekræftende blog for tiden. Det er ellers en af de bedste måder at få humøret til at stige et par grader. Tak for det. 🙂

  SVAR
 • Catarina
  26. maj 2011 at 19:14

  @Rasmus: Mange tak for dine smukke ord omkring min blog, det gør mig glad at du, med din baggrund, synes det er dejligt at læse med her på siden. Det er jo trods alt kun hverdagens trivialiteter jeg skriver om, og sproget er ikke så elegant som det du nok plejer at beskæftige dig med. 🙂

  SVAR
 • Rasmus
  30. maj 2011 at 21:00

  – og nu ser jeg først dit smukke svar nu. Men ja, jeg nyder virkelig at læse dine sider. Hverdagens trivialiteter er jo netop det, livet består af – og dit sprog fejler skam ingenting!

  SVAR
  • Catarina
   31. maj 2011 at 06:59

   @Rasmus: 🙂 tak.

   SVAR

Skriv en kommentar