Fede batterier

4. november 2010

I august havde Fotomalia.dk et indlæg om genopladelige batterier. Den erfaring jeg (faktisk os alle her i hustanden) har omkring genopladelige batterier er ikke særlig god. Ofte er de – efter at have ligget et stykke tid – fuldstændig eller næste aflade når de skal bruges, for det andet holdt de heller ikke i ret lang tid og for det tredie, så havnede de ofte i spanden med almindelige batterier som skal afleveres på genbrugspladsen, simpelthen fordi ingen/ungerne ikke kan se forskæl på de genopladelige og de almindelige engangsbatterier.


~Super fede farver til batterier.

Men de her batterier, Eneloope batterierne, de er altså helt anderledes, både af udseende og af kvalitet. De er så favestrålende at de ikke længere kan forveksles med almindelige batterier og så holder de faktisk ret så godt. Jeg kan have dem liggende uden at de er i brug, i hvert fald i 4 uger uden at de taber energi og når jeg så smider dem i mine flashs, så holder de også rigtigt godt der.


~Opbevaringsæsker til batterierne.

Jeg vil faktisk godt have fat i en 8 pak mere, for med tre flash, så mangler jeg ligesom 4 batterier og lige nu bruger jeg så bare almindelig batterier. Måske det er et julegave ønske der lige kom der, jeg tror det næsten. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

13 kommentarer

 • Reply Rejen 4. november 2010 at 12:14

  Det var sgi da en god idé og flotte farver !!! de er da til at adskille fra alm. batterier….har kigget på dit billede og jeg prøver mig bare frem….når jeg lige har lidt tid i overskud….;-D

  • Reply Catarina 4. november 2010 at 12:50

   @Rejen: Glæder mig til at se flere “produktbilleder” over hos dig. 🙂

 • Reply Kaja 4. november 2010 at 12:42

  Det er godt nok nogle festlige batterier, de kunne købes bare på grund af farverne. Men jeg mangler ikke, mine de har holdt i mange år.
  Den der taske, den spøger stadig i mit hoved, er det en nanamica?

  • Reply Catarina 4. november 2010 at 12:52

   @Kaja: De er nemlig bare for herlige og slet ikke til at forveksle med andre batterier. 🙂

   Taske? er det sønnikes nye skoletaske, den fra et indlæg i går? Det er en The North Face taske. 🙂

 • Reply Brian Rasmussen 4. november 2010 at 12:46

  Ha ha fantastisk at du også har fået mine tøsebatterier…

  De er fede, og de virker, så er jeg ligeglad med at de andre to (Mads & Kasper) driller mig..

  • Reply Catarina 4. november 2010 at 12:53

   @Brian Rasmussen: Det er slet ikke tøsebatterier det er den kloge fotografs foretrukne batterier, da de altid kan ses i i den S T O R E fototaske. :mrgreen:

   Jeg ønsker mig endnu 8 af manden i julegave – håber jeg får dem, ellers er jeg nød til at købe dem selv. 😉

 • Reply anjoe 4. november 2010 at 19:08

  Undskyld mig; fatter bare ikke en “pot pis” batterimæssigt, sorry 😉
  …I må være mange, der har problemer, altså siden, at I ikke kan finde ud af at arbejde seriøst med kamera 😀

  • Reply Catarina 4. november 2010 at 20:34

   @anjoe: Undskyld men jeg forstår ikke din kommentar. 😕 Batterierne her bruger jeg til de eksterne flash, hvilket jeg også nævner i indlægget. Så hvad er det du ikke forstår????

 • Reply Brian Rasmussen 4. november 2010 at 20:17

  Hej Catarina..

  Jeg har selv 4 x 8 sæt, så jeg har et sæt mede fire batterier af samme farve, på den måde er det nemt at holde styr på dem..

  klart et godt julegave ønske..

  • Reply Catarina 4. november 2010 at 20:36

   @Brian Rasmussen: Det var en super idé at holde dem adskilt farvemæssigt. Det tror jeg også jeg vil, når jeg får (forhåbentlig i julegave) flere. 😀

 • Reply Ursula 8. november 2010 at 08:50

  Hvor er de bare superfede!!

  Men når jeg kigger hos Batteribyen.dk kan jeg kun finde dem i kedelig hvid. Hvor har du købt dine?

  • Reply Catarina 8. november 2010 at 09:36

   @Ursula: Jeg har købt mine hos amazon.de. 🙂

 • Reply Discobatterie 9. marts 2011 at 11:48

  […] anskaffede i november sidste år nogle rigtige fede genopladelige batterier fra Eneloop som bare holder godt i mine flash. Jeg er rigtig glad for dem, men kunne godt bruge et set mere, og […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.