Menu
Teknologi

Fede batterier

I august havde Fotomalia.dk et indlæg om genopladelige batterier. Den erfaring jeg (faktisk os alle her i hustanden) har omkring genopladelige batterier er ikke særlig god. Ofte er de – efter at have ligget et stykke tid – fuldstændig eller næste aflade når de skal bruges, for det andet holdt de heller ikke i ret lang tid og for det tredie, så havnede de ofte i spanden med almindelige batterier som skal afleveres på genbrugspladsen, simpelthen fordi ingen/ungerne ikke kan se forskæl på de genopladelige og de almindelige engangsbatterier.


~Super fede farver til batterier.

Men de her batterier, Eneloope batterierne, de er altså helt anderledes, både af udseende og af kvalitet. De er så favestrålende at de ikke længere kan forveksles med almindelige batterier og så holder de faktisk ret så godt. Jeg kan have dem liggende uden at de er i brug, i hvert fald i 4 uger uden at de taber energi og når jeg så smider dem i mine flashs, så holder de også rigtigt godt der.


~Opbevaringsæsker til batterierne.

Jeg vil faktisk godt have fat i en 8 pak mere, for med tre flash, så mangler jeg ligesom 4 batterier og lige nu bruger jeg så bare almindelig batterier. Måske det er et julegave ønske der lige kom der, jeg tror det næsten. 😉

13 kommentar

  • Catarina
    4. november 2010 at 12:50