Menu
Dagligdagen

Rolig mandag

Min mandag er startet stille og roligt, på grund af anklens stadige hævelse, har eg måtte give besked på jobbet om at jeg ikke kommer i dag. Christian kunne sove lidt længere end sædvanligt og det var ikke noget han klagede sig over. Nu er han sendt af sted til Vigsø i det høje nord. Han har glæder sig til dette afbræk i skoledagen og jeg kan godt forstå ham. Jeg får han først hjem på fredag, så det er en hel uge jeg skal undvære ham. Men jeg kan jo lige så godt vende mig til det. For efter sommerferien er det jo efterskolen der kalder.

Timian

Jeg sidder og nyder, at dagen stadig er ung, selvom jeg ikke kan lave noget som helst, så tillader jeg nu alligevel, at nyde at solen skinner og jeg er sikker på at terrassen, vil være et dejligt sted at opholde sig, sener på dagen. Nu vil jeg hygge mig med endnu en kop kaffe og så læse lidt nyheder.

4 kommentar

 • Gitte
  11. maj 2009 at 12:26

  Hejsa. Er godt nok ked af at læse om din forstuvede ankel, især da jeg ved du ikke har let ved at holde dig i ro. Men du er ikke den eneste der river sig i håret, min bil har også fået en skade. Lørdag midt inde i Odense røg udstødningen en tur……:-(
  Nå – den kan fikses – håber også du snart får det bedre i anklen og kan komme en tur i løbetøjet. Rigtig god bedring!

  Reply
 • Catarina
  11. maj 2009 at 14:18

  Gitte
  Aii hvor træls – så er der altså langt hjem men sådan el larmende fætter. Håber den bliver fikset hurtigt og til en rimelig pris.

  Tak for god bedring. Jeg håber også snart der sker lidt fremgang. 🙂

  Reply
 • Olines
  11. maj 2009 at 19:58

  Her skal mellemste på efterskole til august og ja, vi skal også til, at øve os:) Jeg syntes det er så svært når man ikke har ungerne tæt på hverdag!
  Men hun glæder sig så det kommer jeg vil også til?
  Fortsat god bedring med den ankel!

  Reply
 • Catarina
  12. maj 2009 at 06:31

  Olines
  Ja her går starten også i august.

  Det bliver en stor omvæltning og til hverdag bliver vi så kun os voksne.

  Reply

Skriv en kommentar