Menu
På tur

Luftforretning

Det var lige før, at jeg var ved at gå ud af mit gode skind og jeg tror Søren fornemmede det, for pludselig spørger han, om vi ikke skulle køre en lille tur til Nyborg og se os lidt omkring på havnen. Hvis det ikke var for mit elendige ben, var jeg fløjet ham om halsen. Nu foregik det i et lidt mere anstændigt tempo. Jeg fik bakset en sko på den hævede fod og så agerede Søren stok på vej ned af alle vores trapper.

Den fynske motorvej

Vi snuppede motorvejen og det var dejligt at se anden natur, end det jeg kan se herhjemme. Alle markerne med raps er sprunget ud og ligger som store gule plamager, rundt om den fynske motorvej.

Rapsen står smukt i det fynske landskab

Ned ved havne i nyborg, var der en smule gang i lystbådehavnen og et par enkelte både stak også til søs. Måske det var et par mødre om bord, som også trængte til lidt luftforrentning.

Nyborghavn

En lille vej førte os nu til Knudshoved, hvor der var godt gang i fiskestængerne og på den anden side var alle golfspillerne ved at gå golfbanen igennem.

Vejen til Knudshoved

Vi fortsatte til en lille plads omkring Nyborg Strandcamping, hvor der var et ishus og en dejlig udsigt.

Storebælt

En lille is røg indenbords inden ve vendte næsen hjemad. Hvor min ankel atter er kommet op i vandret stilling.

Nu går jeg/vi ikke op i mors dag eller far dag. Men hvis jeg skulle sige noget, så var denne lille tur den bedste gave jeg kunne få i dag. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Inge - Viva Italia
  10. maj 2009 at 21:45

  Mors dag er en dejlig dag – jeg blev inviteret på frokost. Vi kørte til Skagen og spiste dejligt italiensk mad og gik en hyggetur i byen. Så kørte vi sydpå til Sæby, hvor vi fik en is på havnen, derefter hjem til afslapning og så lavede manden dejlig mad af resterne fra konfirmationen i fredags… Se det var en dejlig dag – og det bedste var næsten at vores konfirmand gerne ville være med sammen med mor og far..

  Reply
 • Catarina
  11. maj 2009 at 08:29

  Inge
  Det er sådan noget vi gør ret ofte uden at der behøver at være en anledning. Vi forkæler hinanden i hverdagen med små udflugter og skiftes også til at lave dejlig mad til hinanden. Se det er det der gør at vi stadig er lige forelskede i hinanden og jeg stadig kan få den vildeste hjertebanken bare ved at tænke på manden her.

  Reply

Skriv en kommentar