Menu
Skallebølle 2004-2021

Solens vandring, og min

Nu er det lige før at der ikke længere er sol på min morgenterrasse. Jo længere hen på året vi kommer, jo længere tid er der også ude foran. Grunden til det, er dels at solen står tidligere op, men også det faktum at solen kommer højere op på himmelen og vores hus derfor ikke skygger nær så meget heromme. Til gengæld er der masser af sol fra omkring 11 omme på de den store vinkelterrasse.

Sol foran

Jeg elsker at jeg sådan kan sidde og nyde solen og dens varme uanset hvilket tidspunkt på dagen det er. Og vores store træer sørger for at jeg også kan vælge skygge, hvis det er det der skal til.

Skyggen

Vi har aldrig haft brug for en parasol, da vi simpelthen kan flytte os efter hvad vores ønsker er. Måske der kommer et solsejl en dag, men det skulle kun være for hyggens skyld.

Hvide stole

Jeg er heller ikke sikker på at de to hvide stole skal blive ved med at stå der. Måske en hvid bænk og et lille rundt hvidt ville gøre sig meget bedre. Jeg er lige ved at tro det.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • marina
  10. maj 2009 at 21:09

  Det ser rigtig hyggeligt ud , det er da dejligt bare at kunne rykke rundt om huset efter solen som man har lyst til , på denne tid af året kan man jo bare ikke få nok lys og sol , jeg har også været ude og plante lidt friske sommerblomster i krukkerne og flyttet lidt rundt på dem , nogle gange skal der ikke så meget til for at det giver et helt andet udtryk , jeg synes det ser hyggeligt ud med jeres stole , så for man sol på benene når man sidder der , hvis du har en bænk og et bord er det lettere at sidde og læse avisen og arbejde ved computeren.
  Måske det var det jeg også selv ville vælge.
  Det er godt med nye opgaver , specielt når det er dem der hjemme , god fornøjelse med det 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. maj 2009 at 08:57

  Marina
  Jeg holder meget af at være i min (vores) have og lige netop det med at flytte rundt på tingene giver nogle gange et helt andet udtryk og dermed også en anden følelse af det rum terrassen jo er. 🙂

  Det der med bænken er også for at man kan smide bene op og slænge på en anden måde. Og det lille bor er jo så et must for hvor skal kaffekoppen ellers stå. Jeg tror virkelig det bliver itl en bænk. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar