Menu
Dagligdagen

Morgenstilhed

Fuglene har sunget morgensang. Det gjorde de allerede to minutter over fire. Jeg nyder at ligge i min seng og bare høre den første starte forsigtigt og så i løbet af 3 til 4 minutter er hele koret i gang. Da koret først fik fat, vendte jeg mig om på den anden side og blundede indtil lidt i syv, hvor jeg kunne dufte at kaffen var færdig. Nu sidder jeg og nyder den første og bedste kop kaffe på vores lille østvendte terrasse ude foran, hvor udsigten et helt og aldeles fortryllende.

Søndagens udsigt

Vaskemaskine er allerede sat til at gøre det den er bedst til, nemlig at vaske, og inden længe hænger der sengelinned på tørresnoren. Derefter følger endnu et par maskiner, men så tror jeg også jeg kan se bunden af vaskeskufferne.

4 kommentar

 • Sifka
  10. maj 2009 at 09:06

  Det kunne altså være fedt, hvis den også kunne købe ind, eller gøre rent;) God søndag, Catarina.

  Reply
 • Catarina
  10. maj 2009 at 09:54

  Sifka
  Det behøver den ikke her. Indkøbne står Sørenomatic for og mine 2 alfer klare rengøringen. 😆

  Reply
 • Pia
  10. maj 2009 at 12:00

  Intet er så dejligt som sengetøj der har fået lov at tørre udendøre:o)

  Reply
  • Catarina
   10. maj 2009 at 12:22

   Pia
   Det bliver så dejligt at hoppe i kanen i aften. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar