Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

I forfald og fuld flor

Det er utroligt som jeg synes min krop allerede er ved at forfalde, bare fordi jeg har siddet her i et par dage og så at sige ikke rørt mig. Jeg plejer at være ret så aktiv og når snildt mine 10.000 skridt om dagen. Bare en 9 km. løb bliver til ca. 8.000 skridt, så i gennemsnit er jeg vel oppe på 18.000 om dagen. Nu de sidste par dage er jeg vel nede på under 1.000 og det kan mærkes. Jeg har sovet en del mere uroligt her i nat og jeg kan mærke at jeg simpelthen ikke har fået min daglige dosis med frisk luft og at kroppen simpelthen bliver brugt alt for lidt.

Syrener

Heldigvis er syrenerne ude foran sprunget ud og efter at være humpet ud i det fri udstyret med min blomstersaks, står der nu to smukke buketter på mit bord og lyser op. Syrenerne ned bagerst i haven, er endnu ikke så langt fremme og det passer mig veldigt godt, for det betyder at jeg i en længere periode kan klippe og tage ind.

Hvide syrener

De hvide syrener er altid længere om at springe ud og de holder heller ikke så lang tid som de lilla synes jeg. Men i år er de sprunget samtidig med de lilla. De er så smukke og sarte, at jeg ikke nænner at tage dem ind. Dem nøjes jeg med at nyde udenfor.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • henriette
  9. maj 2009 at 14:08

  Jamen Catarina… jeg må være lidt hægtet af her de sidste dage,men det er jo ikke uden grund. SÅ altså.. Hvad er der sket med dig??? Er du faldet?

  Sikke da noget, jeg kan godt forstå at du er ved at gå ud af dit gode skind. 🙂

  Jeg håber nu alligevel at du får en god weekend ik.

  Knus til dig 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  9. maj 2009 at 14:55

  Indtil anklen bliver OK igen kan du så ikke cykle en lille rute?
  Det behøver jo ikke være som her 😉
  http://www.funny-potato.com/mountain-biking.html

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 15:23

  Henriette
  Den korte versin er, at jeg er vrikket om og har forstuvet anklen. 🙁

  Den lange kan du læse her:
  https://www.catarina.dk/2009/05/07/godt-gaet-catarina/

  Selvom det er træls ikke at jeg ikke kan bevæge mig rundt, så skal familien nok sørge for en god weekend. 🙂

  Du må også have en god weekend. 😎


  Søren
  Jeg kan end ikke støtte på foden, så at træde en pedal ned, vil jeg slet ikke prøve på. Jeg kunne eller levende forestille mig at tage en lille cykeltur på de dersens bjerge. Det ser spændende ud. 😀

  Reply
 • Søren (Kbh)
  9. maj 2009 at 15:44

  Øv for pokker. At det var så slemt – puha. En blomst til dig 🙂
  http://www.fotomusica.net/fores3/index.htm

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2009 at 17:47

   Søren (Kbh)
   Tusinde tak for de skønne blomster. Jeg er heldig at have en Søren herhjemme som også har forkælet mig med blomster i dag. 🙂

   Reply
 • Stine
  9. maj 2009 at 19:57

  Egentlig er det skræmmende så hurtigt kroppen forfalder. Jeg har før set programmer om det. Det sidste års tid er jeg blevet bedre til at komme afsted og jeg savner at træne de dage det af forskellige grunde ikke kan lade sig gøre. Det er ikke for sjov at det giver abstinenser når man ikke kommer med – jeg håber snart du er frisk igen!

  Reply
 • Catarina
  9. maj 2009 at 20:02

  Stine
  Jeg kan ikke lade være med at komme ud. Tror også det er fordi jeg arbejder indenfor, at det er så vigtigt for mig at komme ud i den friske luft.

  Jeg satser på at jeg kan lunte en lille tur næste weekend. 🙂

  Reply
 • Hege
  9. maj 2009 at 20:55

  Jeg henger meg nå mest opp i at syrinene er sprunget ut. Det gjør de ikke før om tre – fire uker her hos oss. Tenk at det er så stor forskjell!

  Du skal se at kroppen din overlever litt dvale. Kanskje den til og med har godt av det. Det skal du ikke se bort fra.

  Reply
 • Catarina
  10. maj 2009 at 07:24

  Hege
  3-4 uger inden de springer ved jer – dat er faktisk lidt utroligt at der er så stor forskel, når vi nu bor så tæt på hinanden.

  Tro mig (og videnskaben), jeg ved kroppen forfalder på kort tid. Fedt omkring organerne dannes på ufattelig kort tid, hvis man er inaktiv og det fedt er det værste. 🙂

  Reply
 • Madame
  10. maj 2009 at 07:52

  Øv, hvor er det ærgerligt, at du må holde dig i ro, Catarina! Jeg kan godt forstå, det føles svært, når du er vant til at bevæge dig så meget.
  Vi har også syrener i en vase, og de står og dufter så dejligt.
  Ha’ en god søndag – jeg håber du kan komme ud og nyde jeres smukke have 🙂

  Reply
 • Marianne
  10. maj 2009 at 08:06

  Du burde have en cykelruller, hvor du kunne sætte cyklen op og så forbinde anklen og så give den gas i haven…..

  Reply
 • Catarina
  10. maj 2009 at 08:15

  Madame
  Tak skal du have. Jeg skal nok få mig bænket godt tilrette ude på terrassen. Men der er svært når der nu også er noget derude som burde ordnes. Men det må vente til jeg kan gå normalt igen.

  Også en god søndag til dig. 😀


  Marianne
  Det ville være fint, hvis jeg altså kunne træde ned med anklen, det kan jeg ikke da det faktisk er indersiden af foden det er galt med. Jeg må bare væbne mig med tålmodighed, selvom det ikke er min stærke side. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar