Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Mild morgenhimmel

Mild morgenhimmel

Jeg er vågnet efter en lidt urolig nat. Tankerne har haft deres eget forstyrrende liv oppe på øverste etage og jeg har været vågen flere gange. På trods af alle forstyrrelserne, er jeg egentlig ok frisk her til morgen, og min lille runde i haven, har da også hjulpet på friskheden. Det er en smule køligt derude, men ikke mere end at jeg sagtens kunne nøjes med træsko og en trøje samt et håndklæde om håret, jeg har sku været et kønt syn. Jeg elsker den her årstid, hvor jeg ikke behøver at have ret meget tøj på og hvor jeg kan gå med bare tær hvis jeg har lyst. Det havde jeg så ikke lige lyst til i dag, dertil var det en smule for køligt. Inde igen, er det blevet tid til kop kaffe, en blåbærsmoothie og lidt nyhedslæsning inden jeg skal ud af døren. Det bliver en god dag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • henriette
  29. april 2009 at 09:13

  Det lyder dejligt og en blåbærsmoothie er en super start på dagen.
  🙂

  Nyde onsdagen i fulde drag.

  Håber dog ikke at du er for træt efter natten

  Reply
 • Catarina
  29. april 2009 at 20:55

  Henriette
  Tak skal du have, det har være en travl men også god onsdag. 🙂

  Reply
 • Madame
  30. april 2009 at 08:03

  Ja, det bliver en god dag, Cartarina – og sikke en hyggelig start med en tur i haven. Jeg elsker også denne årstid – jeg havde havedøren åben hele natten :o)

  Reply
 • Catarina
  30. april 2009 at 18:02

  Madame
  Jeg starter altid morgenen med en runde i haven, eller er det ikke nogen rigtig start. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar