De er hverken sexet

28. april 2009

..eller særligt praktisk sådan et par hvide træsko til havebrug. Men da mine god gamle sorte faldt fra hinanden, skulle jeg have nogle nye, og da var der kun de hvide tilbage. Jeg snuppede de hvide uden egentlig at tænke nærmer over det.

Hvide træsko

Nu har de grønne snuder og jeg vil tro, at inden haveåret er slut, så kan jeg ikke finde en eneste hvid plet mere.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

11 kommentar

 • Reply Mette 29. april 2009 at 10:02

  Jeg har sådan et par røde plastik clogs til havebrug… dem er der ved gud heller ikke meget sexappeal i 😉

  – men de er pokkers praktiske, de kan nemlig vaskes i en balje vand og tåler i øvrigt også at stå ude.

 • Reply Marianne 29. april 2009 at 11:45

  Jeg har et par hvide clogs – dvs de har været hvide og ligner nu dine. Nogen gange styrtet jeg ud af huset og glemmer at skifte mellem dem og mine sko – kender du det? at stå i et supermarked og opdage at man har haveskoene på 🙂

 • Reply Catarina 29. april 2009 at 20:57

  Mette
  Jeg har altid haft træsko og det virker for mig. Jeg har godt nok nogle gange tænkt på de dersens andre, men synes bare ikke at de er behagelige. 🙂


  Marianne
  Hi hi nej jeg har aldrig prøvet at stå i supermarkedet og så opdage jeg har træsko på, det må være træls. 😀

 • Reply kim 20. april 2014 at 08:04

  har du stadig de hvide træsko

  • Reply Catarina 20. april 2014 at 08:29

   Ja.

 • Reply kim 21. juni 2014 at 18:15

  kan du maile et foto til mig hvordan de ser ud nu mim mail er kiminsense@email.dk

  • Reply Catarina 22. juni 2014 at 08:54

   Dem har jeg desværre ikke mere Kim.

 • Reply kim 22. juni 2014 at 17:24

  kan du evt så af dem du har nu

  • Reply Catarina 22. juni 2014 at 18:15

   Nej, for det er bare almindelige træsko og dem gider ejg ikke tage billeder af.

 • Reply kim 22. juni 2014 at 22:34

  ej vil du ikke nok
  du trænger ikke til nye

  • Reply Catarina 23. juni 2014 at 08:36

   Nope, det vil jeg ikke.

  Skriv en kommentar