Fra dag til aften

27. april 2009

Mandagens arbejdsdag blev en lang én af slagsen. Jeg mødte tidligt ind og kørte først omkring halv seks. I morgen er jeg nød til at komme en smule før også og lige få styr på det sidste. De næste par page er der skandinavisk salgsmøde her i DK så der er en del til der skal være på plads. Søren var, lige som jeg sent hjemme, så i dag var dejligt, at vi havde aftensmadrester i køleskabet.

Fouragere solsort

Nu nydes dagens sidste kop kaffe i de sidste solstråler på terrassen, det er balsam for sjælen, at sidde helt stille og bare nyde varmen og se fuglene fouragere, jeg tror de snart har vænnet sig til min eksistens derude, de flyver ikke længere væk, men spadsere stille og roligt rundt, uden nervøse trækninger. Der var egentligt lovet vand her på Fyn i dag, men intet er der kommet, hverken i Langeskov eller her i Vissenbjerg, så når solen er gået til køjs, vil jeg lige en tur rundt med vandkanden.

Sjovt som sådan en hektisk mandag med mange ting om ørene, nu er blevet til en fredelig og hyggelig mandag aften.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply anjoe 28. april 2009 at 11:44

  Sikke et flot skud, du fik i kassen 😉

  • Reply Catarina 28. april 2009 at 12:11

   anjoe
   Han var let at få i kassen – tror han nød at blive fotograferet. 😀

 • Reply Madame 28. april 2009 at 13:06

  Sikke et dejligt billede du har taget af din hyggelige aften på terrassen! Uhm, det er nemlig så dejligt at slappe af i haven efter en lang arbejdsdag :O)

 • Reply Catarina 28. april 2009 at 19:09

  Madame
  Ja det er den bedste måde at blive klar til endnu en dag. 🙂

 • Skriv en kommentar