Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Mandag, here I come

Morgenen startede med at jeg vågnede inden vækkeuret ringede. Faktisk en hel halv time før. Jeg var så udhvilet at jeg stod op uden at føle trang til at blive liggende. Jeg har nået en frygtelig masse denne smågrå, men meget lune mandag mandag. Haven er blevet inspiceret og jeg kan se, at rødbøgen i kanten af skoven er ved at rødme.

Rødmen rødbøg

Denne mandag morgens tidlige udspring, har udmøntet sig i, at bunken med strygetøj er ikke eksisterende opvaskemaskinen er tømt og smoothien med den gode håndfuld økologiske havregryn, for længst er drukket. Inden længe vil jeg bevæge mig ud i den virkelige verden. Mandag, du er skam velkommen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Madame
  27. april 2009 at 07:26

  Jeg så også en smuk rødbøg på vandreturen i går – den var også ved at springe ud.
  Ha’ en dejlig mandag, Catarina :O)

  Reply
 • henriette
  27. april 2009 at 08:51

  Godsmorgen Catarina.

  Det er så skønt at vågne frisk og udhvilet. Og jeg må sige at du får tingene af vejen i en ruf hvad.. Hi

  Rigtig god mandag til dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  27. april 2009 at 19:02

  Madame
  Tak og i lige måde. Den er så smuk når den er lige ved. 🙂


  Henriette
  Desto mere jeg når om morgenen jo mindre skal jeg nå når jeg kommer hjem.

  Håber også din mandag var god. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar