Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Tidelig på færde

Haven_20160516_000 copy

Hold nu op hvor har vi nået meget herhjemme i dag. Det var faktisk meningen at vi ville have lavet det levende hegn af efeu/vedbend, som skal erstatte pileflethegnet på terrassen. Men så var der lige lidt andre ting der også skulle ordnet. Søren fandt den lange stige frem allerede kl 7 og så gik han ellers i gang med at få gjort hele taget rent. Jeg gik først ud en halv times tid efter, for jeg satte vaskemaskinen over med sengetøj og fik rørt sammen til et brød der skulle stå og hæve til sidste på eftermiddagen. Det er nu omdannet til et madbrød som blev bagt på grillen. Jeg tog derefter havetøj på og gik ud og begyndte at feje nåle, mos og blade fra taget sammen.

Haven_20160516_001 copy

Da jeg var færdig med at feje, var Søren for længst gået i gang med højtryksrenseren på modsatte side af huset. Hele huset trængte til at få skidt og spindelvæv vasket af sig og det er altså noget der tager tid, med alle de riller der er i vores brede udhæng.

Haven_20160516_002 copy

Jeg fik ordnet alle bedene, rette græskanter då de nu er knivskarpe og flyttet de lavendler, som ikke kan så der ved terrassen, nu da det nye hegn skal op. Fik renset for ukrudt under hækken og også der blev kanterne rettet af. Jeg var færdig med “mit arbejde” lidt før Søren og derfor var jeg den heldige der første der røg under bruseren. Derefter nåede jeg lige at få sengetøjet på dynen og sat rabarber over til en omgang grød.

Haven_20160516_003 copy

Da vi begge havde vasket støv og skidt af os, satte vi os med en kop kaffe hver. Da var klokken så også lidt over 3 og vi havde endnu ikke fået hverken morgenmad eller frokost. Da kaffen var drukket, begyndte vi at forberede mad til grillen og brødet kom på bagepladen for at hæve inden det skulle ud og grilles.

Haven_20160516_004 copy

Nu sidder vi mætte og tilfredse med dagens dont. I morgen er det tirsdag og en ny og kort arbejdsuge skydes i gang.

6 kommentar

 • Karin
  17. maj 2016 at 06:38

  Hvilken 2. pinsedag, skønt der er kommet så meget fra hånden, pyha, længes lidt efter den tid hvor jeg kunne så meget. Og samtidig vender jeg det rundt og tænker på det jeg fik dagen til at gå med, glæder mig over det. Det er jo nuet der betyder noget 🙂
  Hvor er jeres have fantastisk dejlig.

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2016 at 12:18

   Det var faktisk også tiltrængt Karin og så er det rart at det nu er ordnet og resten når vi nok når vi kaster os ud i det engang i weekenden 😀
   Vi kan som også godt mærke at vi ikke kan helt så meget mere og det tilskriver vi alderen, så vi tager det også i mindre bider. Jeg mangler f.eks hele forhave 😉

   Reply
 • Karin
  17. maj 2016 at 11:08

  Sikken skønne blomster i har i jeres flotte have, og dejligt at få lavet alt det, bliver næsten helt forpustet. 🙂 Jeg kan ligesom Karin (ovenover) heller ikke holde til at gå i haven, så vores er en “næsten passe sig selv have” , så slet ikke så flot som jeres, men vi er alligevel glade for den, og vi (min mand) har lige lagt ny teresse, så nu er det rigtig hyggelig at være derude. Glæder mig til at møde dig og din mand om ca. 1½ uge. 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2016 at 12:21

   Mange tak Karin – vi har dog ikke så mange blomster, mest løg-blomster og de passer faktisk sig selv 😉 Vi prøver også at gøre vores have mere eller mindre selvpassende, for ellers kan det godt være svært at nå i en travl hverdag. Men så snart det hel springer ud, deriblandt træer og buske, så bliver det hele meget kønnere at kikke på 😀
   Bare det at have en lille have at kunne gå ud i er dejligt også selvom det evt. “bare” er en gårdhave 😀
   Vi glæder også også til at møde alle jer om ikke så længe.
   Tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Pernille
  19. maj 2016 at 21:44

  Sikken en effektivitet. Det er skønt når arbejde er vel udført 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2016 at 14:12

   Ja, der var en effekrtiv dag 😀

   Reply

Skriv en kommentar