Menu
Hverdagen / Skallebølle 2004-2021

Sikke et vejr

Vi har været ualmindelige heldige med vejret her på Fyn i dag.På jobbet har begge gøre ud til det fri stået åbne hele dagen og dejlig sommerluft er sivet ind på kontoret. Efter arbejde smuttede jeg lige hurtigt forbi en af dagligvarebutikkerne i Visenbjerg og så ellers hjem og af med noget af tøjet og skoene og så ellers ud i det fri. Ahh. som det gjorde godt – efter en stunde derude kastede jeg mig over plæneklipperen, for græsset trængte.

Nu kan jeg læne mig tilbage og nyde, at samvittigheden efter en søndag kun med nydelse, igen er intakt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar