Sikke et vejr

22. august 2011

Vi har været ualmindelige heldige med vejret her på Fyn i dag.På jobbet har begge gøre ud til det fri stået åbne hele dagen og dejlig sommerluft er sivet ind på kontoret. Efter arbejde smuttede jeg lige hurtigt forbi en af dagligvarebutikkerne i Visenbjerg og så ellers hjem og af med noget af tøjet og skoene og så ellers ud i det fri. Ahh. som det gjorde godt – efter en stunde derude kastede jeg mig over plæneklipperen, for græsset trængte.

Nu kan jeg læne mig tilbage og nyde, at samvittigheden efter en søndag kun med nydelse, igen er intakt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.