Menu
Arbejdslivet / Haveliv

Sikke et vejr

Vi har været ualmindelige heldige med vejret her på Fyn i dag.På jobbet har begge gøre ud til det fri stået åbne hele dagen og dejlig sommerluft er sivet ind på kontoret. Efter arbejde smuttede jeg lige hurtigt forbi en af dagligvarebutikkerne i Visenbjerg og så ellers hjem og af med noget af tøjet og skoene og så ellers ud i det fri. Ahh. som det gjorde godt – efter en stunde derude kastede jeg mig over plæneklipperen, for græsset trængte.

Nu kan jeg læne mig tilbage og nyde, at samvittigheden efter en søndag kun med nydelse, igen er intakt. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar