Hjemad

22. august 2011

Efter nogle skønne dage fyldt med hygge, afslapning og seværdigheder i Avignon, var det nu ved at være tid til at søge mod nord. Altså hjemad. Vi havde ikke travlt og vejret var ok, så vi tog den med ro og nød turen ud af Frankrig. En lille time inde i Tyskland, fandt vi et lille Gästehaus som vi valtge at overnatte i. Hyggel og meget hjemmeligt – måske en anelse for hjemmeligt.

Efter en nat os Ute, kørte vi op igennem Tyskland og ramte grænsen til Danmark lidt i 7 om aftenen. Jeg havde ventet at se tolderne stå der, men ikke én var i sigte. Men vi havde jo heller ikke våben, fremmede mennesker eller en kuffert fuld af penge som skulle hvidvaskes. 😀

Hjemme igen, blev vi modtaget af sønnike og mine forældre og aftenen stod på hygge på terrassen med vin og beretninger fra syd.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.