Hjemad

22. august 2011

Efter nogle skønne dage fyldt med hygge, afslapning og seværdigheder i Avignon, var det nu ved at være tid til at søge mod nord. Altså hjemad. Vi havde ikke travlt og vejret var ok, så vi tog den med ro og nød turen ud af Frankrig. En lille time inde i Tyskland, fandt vi et lille Gästehaus som vi valtge at overnatte i. Hyggel og meget hjemmeligt – måske en anelse for hjemmeligt.

Efter en nat os Ute, kørte vi op igennem Tyskland og ramte grænsen til Danmark lidt i 7 om aftenen. Jeg havde ventet at se tolderne stå der, men ikke én var i sigte. Men vi havde jo heller ikke våben, fremmede mennesker eller en kuffert fuld af penge som skulle hvidvaskes. 😀

Hjemme igen, blev vi modtaget af sønnike og mine forældre og aftenen stod på hygge på terrassen med vin og beretninger fra syd.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar