Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Hjemad

Efter nogle skønne dage fyldt med hygge, afslapning og seværdigheder i Avignon, var det nu ved at være tid til at søge mod nord. Altså hjemad. Vi havde ikke travlt og vejret var ok, så vi tog den med ro og nød turen ud af Frankrig. En lille time inde i Tyskland, fandt vi et lille Gästehaus som vi valtge at overnatte i. Hyggel og meget hjemmeligt – måske en anelse for hjemmeligt.

Efter en nat os Ute, kørte vi op igennem Tyskland og ramte grænsen til Danmark lidt i 7 om aftenen. Jeg havde ventet at se tolderne stå der, men ikke én var i sigte. Men vi havde jo heller ikke våben, fremmede mennesker eller en kuffert fuld af penge som skulle hvidvaskes. 😀

Hjemme igen, blev vi modtaget af sønnike og mine forældre og aftenen stod på hygge på terrassen med vin og beretninger fra syd.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar