Châteneauneuf-du-Pape

22. august 2011

Châteneauneuf-du-Pape (det nye slot, som referere til pavens sommerresidens) er berømt for sine mange rullesten på vinmarkerne. Stenene kom til området i kvartærtiden og er gennem årtusinder blevet knust og fået sine kanter slebet til runde og glatte former.

Chateauneuf-du-Pape Chateauneuf-du-PapeChateauneuf-du-PapeChateauneuf-du-Pape

I dag fungerer de som helt naturlige varmekilder som i dagens løb opsuger solens varme, og den varme afgives så i nattens løb til de lavt hængende druer, hvilket har stor betydning for druernes modning.

Klik på billederne for at se dem i stort

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.