Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Châteneauneuf-du-Pape

Châteneauneuf-du-Pape (det nye slot, som referere til pavens sommerresidens) er berømt for sine mange rullesten på vinmarkerne. Stenene kom til området i kvartærtiden og er gennem årtusinder blevet knust og fået sine kanter slebet til runde og glatte former.

Chateauneuf-du-Pape Chateauneuf-du-PapeChateauneuf-du-PapeChateauneuf-du-Pape

I dag fungerer de som helt naturlige varmekilder som i dagens løb opsuger solens varme, og den varme afgives så i nattens løb til de lavt hængende druer, hvilket har stor betydning for druernes modning.

Klik på billederne for at se dem i stort


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar