Nu også skribent

17. maj 2016

1

Mandagen efter vores lille tur til Skagen, blev jeg via bloggen Facebook side spurgt, om jeg evt. havde lyst til at skrive for AltOmCamping.dk. Jeg brugte en halv dags tid på at overveje om det nu også var noget for mig. Det er gjorde udslaget var, at jeg skulle skrive præcis som jeg plejer at gøre her på bloggen. Normalt er skribent er ikke et ord jeg normalt forbinder med mig selv, heller ikke selvom jeg jo skriver her på bloggen så godt som hver dag. Men nu jeg er officielt skribent (én blandt rigtig mange) på AltOmCamping.dk (AOC) og min første artikel er i dag udkommet på siden.

Du kan læse artiklen her. De af jer der læser fast med her på bloggen, vil nok kunne genkende den, da det er et sammendrag af vores campingtur til Skagen i Kristi Himmelfartsferien.

Sponseret- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Mette 17. maj 2016 at 12:24

  Super flot artikel 🙂

  • Reply Catarina 17. maj 2016 at 12:30

   Tak skal du have Mette 😀

 • Reply Karin 17. maj 2016 at 13:29

  Syntes den er rigtig god, vidste jo godt den skule komme, så skyndte mig ind og læse den, da jeg stod op, glæder mig til flere fra din side af 🙂

  • Reply Catarina 17. maj 2016 at 16:33

   Mange tak skal du have Karin. Her var det faktisk manden der sagde at den var kommet på (vidste jo godt det ville være i dag) 😉
   Der skal nok komme flere, hvis de kan bruge dem, for jeg skriver jo en del og også altid om vores ferier.

 • Reply Marina 17. maj 2016 at 19:25

  Det er da spændende Cat, det er da dejligt at der er andre der værdsætter det du skriver, det er også altid dejligt afslappet

  • Reply Catarina 18. maj 2016 at 18:13

   Ja, det er det Marina og jeg er glad for at de synes om mine skriver 😀

 • Reply Karin 18. maj 2016 at 05:29

  Så super sejt. Det var med spænding jeg begyndte at læse, og ja, du er afsløret, din fortællestil opbygning etc. er genkendt.
  Forøvrigt en fantastisk dejlig beretning, mon der kommer en beretning fra sommerferien.
  Jeg nyder hvert et indlæg fra din hånd, altid masser af optimisme, varme og glæde, det smitter ♥♡

  • Reply Catarina 18. maj 2016 at 18:16

   Jeg er virkelig glad for det og den feedback som jeg har fået er kun positiv. 😀 Jeg tror vi alle har hver vores skrivestil og når den afspejler en selv, så føler man også at man “kender” personen og man kan fornemme at det er skrives, er ærligt 🙂
   Der kommer helt sikker flere artikler fra min hånd, ligesom jeg stadig blogger som altid her på siden. Det er jo her jeg holder af at skrive 😀

 • Reply Celena 19. maj 2016 at 05:04

  Bravo! Du er så klog!

  • Reply Catarina 19. maj 2016 at 09:53

   Thanks Celena 😀

  Skriv en kommentar