Menu
Hverdagen / Motion

Måske det er det der skal til

IMG_0102 copy… eller det satser jeg gevaldigt på – for ellers skulle fanden da stå i det, at stå op klokken kvart i meget tidlig.

De sidste lidt mere en 5 måneder, har jeg faktisk været mega doven. Eller det er måske så meget sagt, men jeg har i hvert fald lagt min energi et helt andet sted.

Jeg har ikke løbet mere end en håndfuld gange siden januar, jeg har ikke lavet nogen and form for motion. Men nu er det der løberri genoptaget, simpelthen fordi, jeg nu i mere 1½ måned har stået stille mellem -11 til -12 kg og jeg vil altså meget meget gerne lige smide 3 kg mere. Jeg ikke kan gøre mere ved kosten og heler ikke spise mindre, så nu må der noget motion til og løb er nu det letteste at tilgå for mig. Det er ud af døren og når jeg afslutter løbet, så er jeg hjemme uden transporttid.

PS. Mit nye ur er altså også med til at højne motivationen gevaldigt, da der er påmindelser omkring stå, bevægelse, ligesom den indbyggede fitness funktion er lige som jeg kan lide sådan én. Ikke 100 forskellige funktioner, men præcis dem jeg har brug for, på en let og intuitiv måde.

0

2 kommentar

 • Karin
  20. maj 2016 at 06:18

  Du er så super sej. Bøjer mig i støvet. Krydser fingre for det lige var det nye “æble”der var prikken over i´et. Krydser fingre for din målsætning, og du kommer i mål indenfor rimelig horisont.
  God fredag og weekend.

  Reply
  • Catarina
   20. maj 2016 at 17:21

   Jeg tror helt klart at det lille æble nok skal hjælpe meget af vejen, for der er syne for sagen hele dagen 😀
   Du ønskes også en god dag og ikke mindst en god weekend 😀

   Reply

Skriv en kommentar