Menu
Livet

112 dage før tid

Lørdag formiddag kørte jeg lige et smut ind til mine forældre for at sige hej. Søren og jeg havde en del på programmet for denne weekend, så jeg vidste, at jeg nok ikke havde andre mulighed for lige at komme derind mere i denne Pinse. Så jeg benyttede mig af de ledige timer lørdag formiddag.

Det var rigtig hyggeligt, præcis som det plejer og i lørdags, snakkede vi også om min kommende runde fødselsdag. Jeg fylder jo 50 år i september. Hvilket ingen af os rigtig kan forstå. Midt i fødselsdagssnakken kom vi så også ind på, hvad jeg ønsker mig og faktisk er der ikke meget jeg sådan ønsker mig, men min mor kunne huske, at jeg tidligere har skrevet om et Apple Watch og ja, det ønskede jeg mig da enormt meget. Mine forældre ville så gerne give mig det ur i fødselsdagsgave og synes derfor, at jeg skulle gå over til Humac, som ikke ligger så langt fra hvor de bor, og købe det. For på den måde kunne jeg allerede begynde at bruge det nu, i stedet for at vente indtil september.

Jeg gik over til Humac og var heldig at de havde uret på lager. Jeg fik købt det og gik derefter tilbage til mine forældre, så de kunne se hvad for en helt utrolig flot fødselsdagsgave de havde givet mig.

Blandet_20160514_073 copy
~Det ur klær’ da mit håndled utroligt godt.

Min mor er ret teknisk og synes også det så rigtig godt ud. Vi fik mere kaffe og noget af deres hjemmelavede fyldte chokolade inden jeg igen satte mig i bilen og trillede hjem.

Vel hjemme, satte jeg uret i den medfølgende oplader og nåede lige, at få det opladt og opdateret med nyeste version iOS inden vi skulle til Jylland til heldags fødselsdag. Det var ikke meget, jeg nåede at “lege” med det om lørdagen, men i går morges, fik jeg indstillet det som jeg vil havde det og i det hele taget, sat mig ind i hvordan det fungere. Det er en fantastisk fødselsdagsgave. &heart; &heart; &heart;

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Mette
  16. maj 2016 at 19:33

  Det er altså tosset flot. Jeg har ikke gået med ur i årevis, men måske kunne jeg lokkes med et æbleur 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2016 at 12:13

   Det er faktisk endnu bedre end jeg først troede og jeg troede ikke at det var dårligt, slet slet ikke 😀

   Reply
 • Karin
  17. maj 2016 at 06:26

  Hvor er det bare godt du har fået et meget stort ønske, husker indlægget, da du åbnede op for drømmene.
  Det uret kan er fantastisk, og det så har en sådan lille skærm.
  Hvor der det smukt på din arm.

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2016 at 12:14

   Det er bare SÅ fedt Karin og jeg knuselsker det allerede. Fedt fedt ur 🙂 De kan altså noget de æblefolk 😉

   Reply
 • […] Så er mit nye ur altså også med til at højne motionen gevaldigt, da der er påmindelser på […]

  Reply

Skriv en kommentar