Menu
Hos os / Skallebølle 2004-2021

Skøn fredag

Fredag er fredag og dermed også en meget kort arbejdsuge for mig. Da jeg kom hjem efter at vi (bossen, Lone og jeg) på kontoret havde delt en enkelt fredagsøl, fandt jeg far knoklende i vores have. Sikke en skøn overraskelse. Søren var også kommet hjem og i dag uden stramaj sting på maven. For filan hvor jeg glæder mig til at gi’ ham et stort og tæt klem. 😀

Solen har strålet fra en mere eller mindre skyfri himmel i dag og luften dejlig varm. Næsten sommerligt. Far ville ikke blive til mad, så da eftermiddagen var ved at være til ende, kørte jeg far hjem til mor.

Nu sidder Søren og jeg og nyder stilheden på terrassen. Fredag er bare dejligst.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Pia
  27. august 2011 at 09:18

  Du vælter dig lige som i gode mænd der ovre, skal man virkelig helt til fyn for at finde nogle sådan;o))

  SVAR
  • Catarina
   27. august 2011 at 09:28

   @Pia – Ikke Fyn søde – Jylland, det var der jeg gaflede ham her. 😆

   SVAR
 • Pia
  27. august 2011 at 10:11

  For satan da os, det blir da os kun sværere;o)

  SVAR
  • Catarina
   27. august 2011 at 10:14

   @Pia – næste gang du kommer herover tager vi på rov i Jylland. 😀

   SVAR
 • Pia
  27. august 2011 at 17:09

  Hahahahaha, du er tarvelig overfor de stakkels jyder, de får jo følelsen af at hele københavn invaderer dem når jeg træder ind OG åbner munden :o)))

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 09:07

   @Pia – de vil sgu da elske dig for at indtage deres “teritorie”, ligesom vi fynboer gør når du kommer her. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar