Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Skøn fredag

Fredag er fredag og dermed også en meget kort arbejdsuge for mig. Da jeg kom hjem efter at vi (bossen, Lone og jeg) på kontoret havde delt en enkelt fredagsøl, fandt jeg far knoklende i vores have. Sikke en skøn overraskelse. Søren var også kommet hjem og i dag uden stramaj sting på maven. For filan hvor jeg glæder mig til at gi’ ham et stort og tæt klem. 😀

Solen har strålet fra en mere eller mindre skyfri himmel i dag og luften dejlig varm. Næsten sommerligt. Far ville ikke blive til mad, så da eftermiddagen var ved at være til ende, kørte jeg far hjem til mor.

Nu sidder Søren og jeg og nyder stilheden på terrassen. Fredag er bare dejligst.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    27. august 2011 at 09:28