Skøn fredag

26. august 2011

Fredag er fredag og dermed også en meget kort arbejdsuge for mig. Da jeg kom hjem efter at vi (bossen, Lone og jeg) på kontoret havde delt en enkelt fredagsøl, fandt jeg far knoklende i vores have. Sikke en skøn overraskelse. Søren var også kommet hjem og i dag uden stramaj sting på maven. For filan hvor jeg glæder mig til at gi’ ham et stort og tæt klem. 😀

Solen har strålet fra en mere eller mindre skyfri himmel i dag og luften dejlig varm. Næsten sommerligt. Far ville ikke blive til mad, så da eftermiddagen var ved at være til ende, kørte jeg far hjem til mor.

Nu sidder Søren og jeg og nyder stilheden på terrassen. Fredag er bare dejligst.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Pia 27. august 2011 at 09:18

  Du vælter dig lige som i gode mænd der ovre, skal man virkelig helt til fyn for at finde nogle sådan;o))

  • Reply Catarina 27. august 2011 at 09:28

   @Pia – Ikke Fyn søde – Jylland, det var der jeg gaflede ham her. 😆

 • Reply Pia 27. august 2011 at 10:11

  For satan da os, det blir da os kun sværere;o)

  • Reply Catarina 27. august 2011 at 10:14

   @Pia – næste gang du kommer herover tager vi på rov i Jylland. 😀

 • Reply Pia 27. august 2011 at 17:09

  Hahahahaha, du er tarvelig overfor de stakkels jyder, de får jo følelsen af at hele københavn invaderer dem når jeg træder ind OG åbner munden :o)))

  • Reply Catarina 28. august 2011 at 09:07

   @Pia – de vil sgu da elske dig for at indtage deres “teritorie”, ligesom vi fynboer gør når du kommer her. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.