Menu
Bloggen & Bloggeriet

Genbrug er godt meeen…

Jeg ved ikke om det er mig der bare har en ekstrem god humkommelse eller andre bare ikke lægger mærke til hvad der skrives rundt omkring meeen…. I aftes kikkede jeg forbi en af dem magne blogs der er i min blogrole – det er sjællenet jeg kommentere der, da jeg ikke synes jeg har rigtigt noget til fællers med med vedkommenden og det gælder også den anden vej. Men jeg læser med. Og altså i går… i går aftes læste jeg et indlæg, med en ordlyd som jeg synes jeg havde læste hos vedkommende engagn sidste vinter. Jeg kikkede i arkivet og minsandten i november 2010, var det selv samme indlæg og det var ikke bare et indlæg der minde om det i aftes, det var en eksakt kopi.

Selvfølgelig kan jeg være ligeglad, men jeg synes det er underligt. Jeg ved da godt at jeg også nok laver indlæg som kan minde om nogle jeg tidligere har skrevet, da det mine indlæg jo omhandler hverdagen og den er altså meget ens her, men jeg udgiver da aldrig det samme indlæg.

Det kan jo også være bevidst at vedkommende har udgiver det samme indlæg igen. Der kan jo være kommet nye læsere til og det kan være for dem.

Genbrug er godt, men har synes jeg altså at jeg bliver “taget ved næsen” – måske det bare er mig der er mærkelig – det er jo sket før. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Jens
  27. august 2011 at 11:49

  Jeg har aldrig selv set det, men har desværre hørt om det før. Nej, det er ikke bare dig……. jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal karakterisere det, men det er i hvert fald ikke en taktik som jeg bryder mig om.

  Jeg håber ikke vedkommende er på min blogroll! 😉

  SVAR
  • Catarina
   27. august 2011 at 13:39

   @Jens – Jeg føler at jeg bliver snydt og at andre som læser med osse gør. Men på den anden side, så må de som læser med ikke læse “grudigt” nok eller ikke huske hvad de læser, for der bliver flittigt kommenteret og mange af dem som kommentere i dag, kommenterede også i 2010. 😕

   SVAR
 • Anne
  27. august 2011 at 13:49

  tøhø…håbede da så, at de der svarede i 2010, mente og svarede det samme i 2011 😀
  God weekend.

  SVAR
  • Catarina
   27. august 2011 at 14:03

   @Anne – også en god weekend til dig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar