Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Det begynder at krible i havehandskerne

Vores ellers flotte æbletræ, måtte lade livet i efteråret. Det blomstrende jo rigtigt flot og havde også en størrelse som passede til haven, men der er ikke gået et år, hvor det ikke har været plaget af sygdom og æbler blev der igennem de 9 år vi har boet her, derfor ikke mange af.

Nu har jeg siddet og brugt formiddagen på at pløje nettet igennem for tips og gode råd og samtidig tjekket på i de have bøger.

20130217-141008.jpg

Jeg er ved at nærme mig en sort, for for mig skal et æble være sødt og syrligt med et godt bid og uden at være over i den melede type.

Jeg glæder mig virkelig til at få hullet i plænen fyldt ud med et træ, som med tiden kan vokse sig stort og sundt. Et træ hvor jeg rent faktisk kan plukke æbler fra inde de lander på jorden uden at modnes.

I det hele taget glæder jeg mig til at det igen bliver vejr til udeliv. Og gødningen, kalken og algefjernere er allerede indkøbt på jobbet, så jeg er bestemt klar til en have- og terrassesæson.

12 kommentar

  • Catarina
    17. februar 2013 at 14:45