Menu
Skallebølle 2004-2021

Umm, det dufter

Jeg må bare sige det…. Haven ser fantastisk ud nu! OG det bliver vist bare bedre og bedre, jo mere der springer ud. I dag har vi igen været heldige at have sol, dog ikke så varme temperature som dem vi havde i den forgangende weekend, men trods alt dejligt udevejr. Det er der jeg tilbragte eftermiddagen, lige indtil Søren kom hjem omkring 17:30.

_DSF4636

_DSF4637

_DSF4638

_DSF4640

Efter regn og sol gror græsplænen og alt andet vildt hurtigt og i dag, var det igen tid til at kører en tur med græsslåmaskinen. Da jeg have fået slået alt græsset, fik jeg ordnet det sidste stykke under hækken (min far havde klaret det meste, sidst han var forbi) og jeg fik også luet hist og her. En hel trillebør ukrudt blev det til, vildt at det er så meget, for umiddelbart ser det ikke ud til at være ret meget ukrudt i have. Bare det, at kunne gå derude, uden ekstra tøj på og arbejde, mens duften af nyslået græs lifligt aede for min næse. Sådan en omgang fysisk arbejde efter en dag på kontoret, er altså noget af det bedste. Nu er hovedet tømt og jeg kan læne mig tilbage og bare nyde. Nyde livet!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  17. juni 2015 at 08:32

  Det er vidunderligt at få tømt ud, at du så har muligheden i sådan en skøn have, det er fantastisk.
  Vidunderlige farver – selv duften kan jeg fornemme.

  Reply
  • Catarina
   17. juni 2015 at 16:54

   Det er noget at det gode ved havearbejde – tankerne eksistere slet ikke og dermed får arbejdsdagen en dejlig afslutning. Intet tages med “hjem” 😀

   Reply
 • Celena
  17. juni 2015 at 12:10

  Ahhh! Beautiful! What a cosy place to relax! Have a good day!

  Reply
  • Catarina
   17. juni 2015 at 16:55

   Its defiantly not bad 😀

   Reply
 • Annemette
  17. juni 2015 at 14:11

  Det ser skønt og grøn ud 😉
  Lækkert når man kan sætte sig og nyde haven…

  Reply
  • Catarina
   17. juni 2015 at 16:56

   Det er dejligt derude, men nu har det også tregnet en del og hvis du spørger mig, så må sommeren og varmen og det dertilhørende gule græs, godt snart indfinde sig. 😉

   Reply

Skriv en kommentar