Umm, det dufter

16. juni 2015

Jeg må bare sige det…. Haven ser fantastisk ud nu! OG det bliver vist bare bedre og bedre, jo mere der springer ud. I dag har vi igen været heldige at have sol, dog ikke så varme temperature som dem vi havde i den forgangende weekend, men trods alt dejligt udevejr. Det er der jeg tilbragte eftermiddagen, lige indtil Søren kom hjem omkring 17:30.

_DSF4636

_DSF4637

_DSF4638

_DSF4640

Efter regn og sol gror græsplænen og alt andet vildt hurtigt og i dag, var det igen tid til at kører en tur med græsslåmaskinen. Da jeg have fået slået alt græsset, fik jeg ordnet det sidste stykke under hækken (min far havde klaret det meste, sidst han var forbi) og jeg fik også luet hist og her. En hel trillebør ukrudt blev det til, vildt at det er så meget, for umiddelbart ser det ikke ud til at være ret meget ukrudt i have. Bare det, at kunne gå derude, uden ekstra tøj på og arbejde, mens duften af nyslået græs lifligt aede for min næse. Sådan en omgang fysisk arbejde efter en dag på kontoret, er altså noget af det bedste. Nu er hovedet tømt og jeg kan læne mig tilbage og bare nyde. Nyde livet!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 17. juni 2015 at 08:32

  Det er vidunderligt at få tømt ud, at du så har muligheden i sådan en skøn have, det er fantastisk.
  Vidunderlige farver – selv duften kan jeg fornemme.

  • Reply Catarina 17. juni 2015 at 16:54

   Det er noget at det gode ved havearbejde – tankerne eksistere slet ikke og dermed får arbejdsdagen en dejlig afslutning. Intet tages med “hjem” 😀

 • Reply Celena 17. juni 2015 at 12:10

  Ahhh! Beautiful! What a cosy place to relax! Have a good day!

  • Reply Catarina 17. juni 2015 at 16:55

   Its defiantly not bad 😀

 • Reply Annemette 17. juni 2015 at 14:11

  Det ser skønt og grøn ud 😉
  Lækkert når man kan sætte sig og nyde haven…

  • Reply Catarina 17. juni 2015 at 16:56

   Det er dejligt derude, men nu har det også tregnet en del og hvis du spørger mig, så må sommeren og varmen og det dertilhørende gule græs, godt snart indfinde sig. 😉

  Skriv en kommentar