Menu
Familieliv

Sol i går, regn i dag

_DSF4647

Ovenstående billede illustrere vist ret så tydeligt hvordan vejret har været på Fyn i dag. Ikke at min dag har været dårligere af den grund, men jeg havde da håbet på, at det var blevet bare en smule mindre vådt, så jeg kunne have kommet lidt i haven. Det må blive en anden dag og jeg hygger mig da også gevaldigt med manden og ild i brændeovnen. Ja tænk, ild i brændeovnen i juni. det er da vildt.

Måske vi skal se en film og bare krybe sammen i sofaen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Layoni
  17. juni 2015 at 18:08

  Her i Sønderjylland, regner det også bare konstant, og jeg er næsten lige kommet ind af døren, og så kom der gang i brændeovnen her også 🙂 selvom det er juni måned, så er det ikke til at holde al den regn og kulde ud. Vi spiste frokost på terrassen, men vi fortrak hurtigt ind igen 🙂 jamen så god hyggeaften til dig og din Søren 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2015 at 06:45

   Det er altså slet ikke sådan en helt normal sommer vi har, alt alt for koldt og vådt efter min smag. Men heldigvis der husene hule og lune og inden længe står sommerferien for døren 😀
   I var modige at prøve at spise frokost ude, her har vi ikke helt samme mod:-D

   Reply
 • Helle
  17. juni 2015 at 19:25

  Vi har også ild i brændeovnen. Dejligt varm, hyggeligt, men mærkeligt for årstiden.

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2015 at 06:46

   Ja, det er vildt underligt at vejret ikke bare arter sig en smule efter årstiden 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. juni 2015 at 22:36

  Havde jeg haft brændeovn eller pejs var der blevet tændt op. Jeg fandt dyne og levende lyst frem i stedet for 🙂 – Frøs virkelig meget.
  Min onsdag blev brugt til at læse, og passe på mig selv 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2015 at 06:48

   Det er altså også vildt koldt og slet ikke sådan jeg havde forestillet mig juni måned eller for den sags skyld denne somme skulle være. Lige om lidt er det Sankt. Hans og så begynder det stille og roligt at gå den “forkerte” vej igen. Håber dog at der bare komme en smule sommerlige temperature inden efteråret atter sætter ind, selvom det nu faktisk minder meget om efterår, det vi har nu 😕

   Reply

Skriv en kommentar