Abstinenser

8. maj 2009

Rose

Jeg kan efterhånden godt forestille mig hvordan en alkoholiker må have det uden at få alkohol. Jeg har nu ikke været ude at løbe i en uge og det ser helle ikke ud til, at jeg kommer det de næste par dage eller tre. Jeg sidder og passer meget på ikke at gå mere end aller højst nødvendigt. Men den er trods ro og hvile ikke blevet den mindste smule bedre.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Anne 8. maj 2009 at 19:30

  for søren da…ikke så godt 🙁
  kan det mon tage lang tid?

 • Reply Pia 8. maj 2009 at 19:39

  Det er SÅ meget unfair, og nu gik det der løb ligesom lige så godt:o(

 • Reply Olines 9. maj 2009 at 08:16

  Øv, hvor er det ærgeligt for dig.
  Jeg vrikkede om på min fod sidste forår og efter 14 dage på krykker måtte jeg igen støtte helt på dem og skulle bare bruge den som jeg ville. Men der gik faktisk et par måneder før smerterne var helt væk!
  Så jeg kan kun anbefale dig, at tage det med ro og lytte til lægens ord:)
  God bedring herfra!

 • Reply Madame 9. maj 2009 at 08:26

  Øv, sikke noget, Catarina! Rigtig god bedring – jeg ved jo hvor meget det betyder for dig at komme ud og løbe …

 • Reply Catarina 9. maj 2009 at 08:44

  Anne
  Jeg håber ikke det tager alt lang tid, for så er det da næsten ikke til at holde ud.


  Pia
  Ja det er ski noget hø.


  Olines
  Ups det lyder ikke særligt rart 14 dage op til et par måneder. Håber ikke jeg er så uheldig. Jeg skal nok tage den med ro og tak for god bedring. 🙂


  Madame
  Tak skal du have – ja bare en lille tur nu, ville gøre underværker. 😉

 • Reply Bot 9. maj 2009 at 17:47

  Det er ikke i orden. Jannie går også her og får uro i kroppen. Hun har heller ikke løbet 1 uge. Røg jo også til lægen med sin ømme hofte, som så viste sig at være hendes bækken. Så hun skal til fys på mandag, så må vi se hvad han siger 🙁

  Fortsat rigtig god bedring til dig fra os begge 🙂

 • Reply Catarina 9. maj 2009 at 17:54

  Bot
  Aii hvor træls, det er jeg ked af at høre – håber ikke det er noget Jannie skal døje med fremover. Jeg krydser finger for at det er noget fyssen kan ordne sådan rimligt hurtigt. Send lige en sms ikke?

  Også god bedring og mange varme tanker til Jannie. 🙂

  Knus til jer. 🙂

 • Skriv en kommentar