Abstinenser

Rose

Jeg kan efterhånden godt forestille mig hvordan en alkoholiker må have det uden at få alkohol. Jeg har nu ikke været ude at løbe i en uge og det ser helle ikke ud til, at jeg kommer det de næste par dage eller tre. Jeg sidder og passer meget på ikke at gå mere end aller højst nødvendigt. Men den er trods ro og hvile ikke blevet den mindste smule bedre.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Abstinenser”

 • Øv, hvor er det ærgeligt for dig.
  Jeg vrikkede om på min fod sidste forår og efter 14 dage på krykker måtte jeg igen støtte helt på dem og skulle bare bruge den som jeg ville. Men der gik faktisk et par måneder før smerterne var helt væk!
  Så jeg kan kun anbefale dig, at tage det med ro og lytte til lægens ord:)
  God bedring herfra!

 • Anne
  Jeg håber ikke det tager alt lang tid, for så er det da næsten ikke til at holde ud.


  Pia
  Ja det er ski noget hø.


  Olines
  Ups det lyder ikke særligt rart 14 dage op til et par måneder. Håber ikke jeg er så uheldig. Jeg skal nok tage den med ro og tak for god bedring. 🙂


  Madame
  Tak skal du have – ja bare en lille tur nu, ville gøre underværker. 😉

 • Det er ikke i orden. Jannie går også her og får uro i kroppen. Hun har heller ikke løbet 1 uge. Røg jo også til lægen med sin ømme hofte, som så viste sig at være hendes bækken. Så hun skal til fys på mandag, så må vi se hvad han siger 🙁

  Fortsat rigtig god bedring til dig fra os begge 🙂

 • Bot
  Aii hvor træls, det er jeg ked af at høre – håber ikke det er noget Jannie skal døje med fremover. Jeg krydser finger for at det er noget fyssen kan ordne sådan rimligt hurtigt. Send lige en sms ikke?

  Også god bedring og mange varme tanker til Jannie. 🙂

  Knus til jer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.