Menu
Dagligdagen

Kølig og våd morgen

Jeg har ligget og snuet i sengen her til morgen, gad egentlig ikke stå op, lå og lyttede til regnen og bare nød at det nu er weekend og hele to dage står til fri disposition. Det er slet ikke vejr til at indtage, den ellers ualmindelige velsmagende kaffe på morgenterrassen, det er simpelthen en tand for køligt og vådt derude.

Kølig og våd morgen

Alle blomsterne, knoldene og alt andet i haven er glad for den regn og jeg elsker at se min vandtrappe i “brug”. Lige nu er det ikke den brusende flod, men hvis der bliver åbnet for sluserne, så vælter vandet ned af trappen. Det er et fantastisk syn.

Regnen gør godt

Det gør nu heller ikke noget, at kaffen ikke indtages i det fri, for da jeg endelig stod mig op, havde Søren sørget for en rigtig hyggelig stemning til i stuen. Der var tændt i brændeovnen. Det bliver en god dag, som allerede er startet godt. Måske det der ryger et par bananmuffins i ovnen senere, jeg vil helt klart score billige point på den konto. Jeg overvejer stadig.

3 kommentar

 • Liselotte
  16. maj 2009 at 08:29

  Hvor er der blevet pænt med alle de planter i stenene, Catarina og vandtrappen, den forstår jeg godt, at du er glad for. Rindende vand er ualmindelig dejligt og regn er slet ikke den værste af slagsen.

  Heroppe skinner solen og jeg har hørt rygter om, at vi går fri af regnen. Det passer mig dejligt 🙂

  God lørdag til dig 🙂

  Reply
 • henriette
  16. maj 2009 at 08:33

  Godmorgen Catarina. Jeg har ikke noget i mod regn, og ser frem til at mine gummistøvler og jeg skal vandre i vandkanten af Roskilde fjord.

  Rigtig god weekend til hele familien her fra Mig.

  🙂

  Reply
 • Catarina
  16. maj 2009 at 09:21

  Liselotte
  Jeg er også vild med alle planterne og når de breder sig, er jeg helt sikker på det bliver et fantastisk skue. 🙂

  Nyd det gode vejr. Her tror jeg først de har lovet at det opholdsvejr sidst på dagen.

  Også en god lørdag til dig Liselotte. 🙂


  Henriette
  At gå ud i regnen med gummistøvler er herligt. God tur langs Roskilde Fjord og en god weekend til jer alle seks. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar