Menu
Familieliv

Det gik i fisk

I aften skal vi til grillfest på skolen. Det er et arrangement som kontaktforældrene har stablet på benene og det starter her om 10 min. tid. Vi skal have kød med til egen familie og tilbehør til den fælles tilbehørsbuffet. Da jeg er næste sikker på t der er 10 forskellige kartoffelsalater og 10 forskellige pastasalater, har jeg valgt at have nogle koldhævet flutes med ost og oliven med. Til flutene har jeg valgt at tage nogle rød og grøn pesto, Faktas den bedste, med.

Som ”kød” har vi valgt at tage fiskepakker med. Rødspættefileter som ligger på en bund af fennikel, forårsløg, og grønne asparges, desuden er der revet skal af lime og saften af lime samt en lille klat smør, salt, peber og friskhakket persille på toppen. Det hele er pakket i stanniol og lige klar til at stille på grillen. Så er der engen af der os som behøver at stå ved grille og vende pølser sammen med 15 andre.

Nå jeg må vist hellere se at blive færdig. 🙂

5 kommentar

 • Søren
  18. juni 2009 at 17:27

  Okay I fik fat i fisk…
  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/JasonFishing/SameOldStory.htm
  Lyder hyggeligt 😉

  Reply
 • Helle K.
  18. juni 2009 at 21:41

  Det lyder lækkert 🙂
  Vi har også været til “spis sammen arrangement” – så hyggeligt, vi har gjort det jævnligt gennem alle årene.

  Reply
 • Catarina
  19. juni 2009 at 06:47

  Søren
  Det var rigtigt hyggeligt og maden smagte selv om vi ikke selv fangede fiskene. 😀


  Helle K.
  Det var også rigtigt hyggeligt. PÅ den gamle skole, den der gik til og med 6. klasse, gjorde vi det også jævnligt og der må jeg sige var det en tand hyggeligere. 🙂

  Reply
 • Jens
  19. juni 2009 at 15:10

  Så vil jeg da gerne vide, hvor mange havde kartoffelsalat eller pastasalat med???

  Jeg har arrangeret picnic en masse gange, men jeg har faktisk aldrig prøvet, at der var nogen som havde den samme ret med. Det er jo netop fordi, at alle tænker lige som dig – heldigvis! Og så plejer de fleste mennesker at blive helt utrolig kreative og de kommer slæbende med de mest fantastiske retter! Mums – jeg elsker sådan noget fællesspisning, skovtur, picnis etc. 😀

  Reply
 • Catarina
  19. juni 2009 at 18:52

  Jens
  Her var der ikke megen fantasi. Grønne salater som ikke skilte sig væsentligt ud fra naboesalaten. Det samme med pasta- og kartoffelsalat. Men ok det var en rigtig hyggelig aften og kagerne var gode og forskellige. 😀

  Reply

Skriv en kommentar