Rolleiflex MiniDigi AF5.0

19. juni 2009

Jeg som jeg skrev for noget tid siden, ja så måtte jeg bare eje dette lille røde kamera. Det kom så endelig med posten i går. Jeg har trævlet nettey tyndt, for at finde en en shop som havde det hjemme i netop den røde farve, som er en “Limited Edition”. Det har ikke været let, men en enkelt shop i Tyskland, lå inde med et enkelt apperat og der er jeg nu den glade ejer af.

Rolleiflex MiniDigi AF 5.0

Det er mere sådan en ”toy” kamera, men for pokker hvor er det “cute”. Det tager nogle ok billeder, ikke prangende, men ok. Kameraet selv kan ikke noget andet end at tage et billede og selvfølgelig vise dem på den lille skærm. Det har ingen blitz og der er heller ingen zoom af nogen art. Det er nu heller ikke for billedkvaliteten eller noget andet teknisk jeg har købt det for, men udelukkende for sjov skyld.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Anne, mandag 19. juni 2009 at 20:00

  Hvor er det fint…kan godt forstå, at du måtte eje 🙂

 • Reply Catarina 19. juni 2009 at 20:03

  Anne
  😀

 • Reply Madame 20. juni 2009 at 08:36

  Hvor er det sjovt, det ligner noget fra gamle dage. Tillykke med nyerhvervelsen – jeg kan godt forstå, du synes, det er et ‘must have’ :o)
  Og rigtig god weekend!

 • Reply Catarina 20. juni 2009 at 08:46

  Madame
  Det er en 1:2 kopi af det oprindelige Rolleiflex som blev brugt i 30’erne og 40’erne. God weekend til dig også. 🙂

 • Reply For sjov 14. juni 2011 at 07:28

  […] til aften kom jeg til at kikke på den lille reol i stuen og fik øje på mit røde kamera. Ikke at jeg ikke vidste at det stod der, det gjorde jeg, for der står det altid, men jeg fik øje […]

 • Skriv en kommentar