Sidste kapitel

Jeg blev som bekendt færdig som marketing tarinee 1. marts og var forinden blev spurgt om jeg ville fortsætte, når jeg var færdig og jeg tøvede ikke et sekund med at svare ”ja”, for jeg var helt sikker på, at jeg skulle pensioneres fra det firma. En uge før jeg blev færdig, blev der foretaget nogle ret så store organisationsændringer, ændringer som betød et farvel til en del kollegaer, og som kom som ”lyn fra en klar himmel”. Det indebar, at jeg pludselig var kollega med min tidligere chef og jeg og hun, fik en ny chef, en ny afdeling og jeg fik en jobbeskrivelse som jeg egentlig ikke lige tiltalte mig.

Nu er jeg positiv anlagt og efter et par dage, som stod i flytningens tegn og alt andet partisk skulle var plads, tog jeg fat på de nye opgaver med stor energi. Nu har jeg givet det nye en chance, men min mavefornemmelse er ikke blevet bedre. Der er nu gået mere end tre måneder, men det er ikke blevet bedre, snare tværtimod. Jeg har ikke længere lyst til at gå på arbejde og skal mere eller mindre sparke mig selv ud af døren om morgenen. Herhjemme er vi af den overbevisning, at intet job er værd at have det dårligt over og derfor sagde jeg min stilling op og har, med feriedag mandag og tirsdag, sidste dag på fredag. Det bliver rigtig træls, at skulle sige farvel til alle de dejlige kollegaer som stadig er i firmaet og det bliver sikker en del klumper i halsen i løbet af fredagen. Efter 8 fantastiske år, er det sidste kapitel er nu ved at blive skrevet færdig. Trist, men nødvendigt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
15 thoughts on “Sidste kapitel”

 • Kender godt “klumpen i halsen”, for man kommer til at holde rigtig meget af gode kolleger. Men også dyb respekt for din beslutning. Det er jo FRIHED!!! – og den kan ikke købes for penge. Ønsker dig alverdens held og lykke på jobsiden:-)

 • Den overbevisning I har hjemme hos jer er sund. Det viser jo også hvilken opbakning du har i dit bagland. Det er en meget stor beslutning du har truffet og det er flot af dig at skrive det på din blog. Respekt for dig 🙂

  Character, the willingness to accept responsibility for one’s own life, is the source from which self respect springs.

  Sidste kapitel nu men også starten på et nyt. Knus 🙂

 • Gitte
  Tak skal du have søde. Jeg er spændt på hvad fremtiden vil bringe, men jeg er sikker på det er noget godt der er i vente. 🙂


  Søren
  Mange mange tak for de pæne ord. 🙂

  Ja du har ret, det er så sandelig også starten på et nyt kapitel. 🙂

 • Life goes on. Intet job er værd at man har ondt i maven eller ikke lyst til at tage afsted. Du er sejere fordi du har sagt op end hvis du var blevet 🙂

  Og som min mormor nu har sagt til min de sidste 20 gange jeg har talt med hende – der er altid arbejde til dem, som arbejde vil 😉

 • Godt gået! Jeg blev helt glad over at læse jeg ikke er den eneste som kan finde på at sige et job op pga dårlig mavefornemmelse! Og dét endda i disse tider… Der er mange der ikke forstår det. Men nej, intet job er værd at have det dårligt over!!
  Held og lykke med det nye som måtte komme. Er der noget på bedding?

 • Alle
  Tak for alle jeres dejlige kommemtare og gode ønsker, de varmer rigtigt meget. 🙂

  Jeg har ikke noget lige sådan på bedding, men jeg har fået stukket par adresser i hænderne og de muligheder skal da undersøges, men eller vil jeg se tiden ad. Jeg har aldrig haft svært ved at finde job, så det regner jeg heller ikke med det bliver denne gang, men nu får vi at se. 🙂

 • Pøj pøj med jobjagten. Jeg kan sagtens følge dig og synes I lyder til at have en rigtig sund indstilling. Mavefølelser skal man ikke undervurdere.

 • Stine og Fru E
  Det er nu ikke første gang jeg gør det her – for en 8 år siden gjorde jeg det samme og fik lynhurtigt job igen. Men jeg er også spænd på at se hvad det hele ender med. 😀

 • Kæft du er sej qvinde, men det vidste jeg faktisk i forvejen. Det blir helt sikkert ikke bare en glædens fredag, men du gør dig selv en kæmpe tjeneste, og lur mig om ikke du nok skal få et nyt job inden længe. Du ér et særligt og kvalitetsfuldt menneske, for din familie, for os som veninde og helt sikkert også som medarbejder og kollega:o)

  Nyd sommeren Cat., måske vi ska kigge på en hyggevisit i det fynske i august når jeg har ferie:o)

 • Pia
  Åhh tusinde tak for dine søde ord, de gør rigtigt godt. 🙂

  Og et hyggevesit i august, vil da bare være super hyggeligt – jeg glæder mig allerede. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.