Sikke en uorden

24. juni 2009

Da vækkeuret ringede, var min første tanke at det havde ringet for tidligt, for lyset i soveværelset var ikke som det plejede, der var på en eller anden måde mørkere. Jeg hoppede på badeværelset og der, hvor der ikke er gardiner for vinduerne, så jeg det – tågen og disen. Hvad er det nu for en uorden, jeg er helt sikker på at dem fra DMI, i går lovede at solen skulle skinne smukt ned på Fyn.

Diset og grå juni morgen

Da jeg var færdig i badet, tændte jeg for tekst-tv og der står det hvidt på sort, at det først vil være skyet og tåget, men, at det i løbet af morgen og formiddagen, vil klare op og blive solrigt. Heldigvis! Jeg var lige ved at tro at jeg havde sovet sommeren væk og det nu var blevet efterår. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Tina - omme i London 24. juni 2009 at 10:12

    Jeg elsker saadan nogle morgener, isaer naar de bliver til en hoej flot dag. 🙂

  • Reply Catarina 24. juni 2009 at 19:16

    Tina
    Jeg har egentlig heller ikke noget imod sådan en “dyne” morgen – det var bare så overraskende, da de i går fortalt at det ville blive høj flot sol. 😉

  • Skriv en kommentar