Menu
Hverdagen

Sikke en uorden

Da vækkeuret ringede, var min første tanke at det havde ringet for tidligt, for lyset i soveværelset var ikke som det plejede, der var på en eller anden måde mørkere. Jeg hoppede på badeværelset og der, hvor der ikke er gardiner for vinduerne, så jeg det – tågen og disen. Hvad er det nu for en uorden, jeg er helt sikker på at dem fra DMI, i går lovede at solen skulle skinne smukt ned på Fyn.

Diset og grå juni morgen

Da jeg var færdig i badet, tændte jeg for tekst-tv og der står det hvidt på sort, at det først vil være skyet og tåget, men, at det i løbet af morgen og formiddagen, vil klare op og blive solrigt. Heldigvis! Jeg var lige ved at tro at jeg havde sovet sommeren væk og det nu var blevet efterår. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Tina - omme i London
  24. juni 2009 at 10:12

  Jeg elsker saadan nogle morgener, isaer naar de bliver til en hoej flot dag. 🙂

  Reply
 • Catarina
  24. juni 2009 at 19:16

  Tina
  Jeg har egentlig heller ikke noget imod sådan en “dyne” morgen – det var bare så overraskende, da de i går fortalt at det ville blive høj flot sol. 😉

  Reply

Skriv en kommentar