Super aktiv

24. juni 2009

Jeg droppede min løbetur i dag og kastede mig over indkøbssedlen. Da jeg returnerede med en favnfuld vare og de var sat på plads, synes jeg alligevel jeg manglede, at få bevæget kroppen og da begge græsplæner var ved at blive lidt langhåret, måtte en spadseretur med motorklipperen udgøre det, for dagen motion.

Kløver blomstre

Det vil være synd at sige, at vi har en fin grøn og ukrudtsfri ”green” som en golfbane. Hos os er der plads til lidt af hvert og specielt kløver, synes godt om at bo i vores plæne. I aftes blomstrede kløveren noget så smukt og det var lidt med blødende hjerte, jeg nu kappede alle hovederne af blomsterne, men plænen trængte til en klipning.

Da jeg nu var i gang og energiniveauet stadig var i top, klarede jeg også lige, at få brændt ukrudt i mellem alle fliser af. Ikke fordi der er så meget, men en smule kommer der nu hend af vejen. Sidst men ikke mindst, var vasketøjet knas tørt efter at have tilbragt dagen, i en let brise og masser af sol. Nu må jeg vist godt slappe af og nyde aftensolen. I morgen bliver det nu altså til en løbetur, for al den aktivitet kan ikke sundt, det er jeg sikker på. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar