Menu
Livet

Super aktiv

Jeg droppede min løbetur i dag og kastede mig over indkøbssedlen. Da jeg returnerede med en favnfuld vare og de var sat på plads, synes jeg alligevel jeg manglede, at få bevæget kroppen og da begge græsplæner var ved at blive lidt langhåret, måtte en spadseretur med motorklipperen udgøre det, for dagen motion.

Kløver blomstre

Det vil være synd at sige, at vi har en fin grøn og ukrudtsfri ”green” som en golfbane. Hos os er der plads til lidt af hvert og specielt kløver, synes godt om at bo i vores plæne. I aftes blomstrede kløveren noget så smukt og det var lidt med blødende hjerte, jeg nu kappede alle hovederne af blomsterne, men plænen trængte til en klipning.

Da jeg nu var i gang og energiniveauet stadig var i top, klarede jeg også lige, at få brændt ukrudt i mellem alle fliser af. Ikke fordi der er så meget, men en smule kommer der nu hend af vejen. Sidst men ikke mindst, var vasketøjet knas tørt efter at have tilbragt dagen, i en let brise og masser af sol. Nu må jeg vist godt slappe af og nyde aftensolen. I morgen bliver det nu altså til en løbetur, for al den aktivitet kan ikke sundt, det er jeg sikker på. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar