Den smukkeste mark

mark1

Jeg var ude at køre i dag og da jeg nåede den lille landsby Marslev, så jeg denne mark. Wauw sikke et syn. Bilen blev smidt ind til siden og kameraet fundet frem.

mark2

Det er marker som jeg husker dem, fra jeg var barn og inden det blev moderne at bruge sprøjtegifte. Med vindmøllerne i baggrunden, er det næsten som at se på et postkort.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
17 thoughts on “Den smukkeste mark”

 • Dette syn er blandt andet grunden til jeg helst ikke holder ferie uden for Danmark i sommer tiden. Der er så mange smukke steder her hjemme.

 • Anita
  Jeg sad faktisk og prøvede at finde ud af hvornår jeg sidst havde set sådan en mark – og jeg kan ikke komme i tanke om at jeg har set én de sidste 10-15 år. Så denne hører helt klart til sjældenhederne.


  Jonna
  Det er helt rigtigt rigtig mange smukke steder i Danmark som er et besøg værd. Men de tre ugers sommerferie, der vil jeg godt se noget andet også for, netop at glæde sig over smukke Danmark. 🙂


  Søren
  Enig. 🙂

 • Hvor er det smukt! Jeg ville også have kastet bilen ind til siden for at få så skønne billeder.
  Ha’ en dejlig solskinsdag 🙂

 • Hvor er det smukke billeder, men endnu smukkere må det have været at være der.

  De grøftekanter/marker husker jeg også fra min barn/ungdom for 45-50 år siden. De skønneste buketter blev plukket i grøftekanten, og hvor var der mange forskellige slags, som faktisk ikke er at finde i dag – bl.a: blåklokke, blåhat, torskemund, kællingetand, cikorie, gul okseøje, margerit rejnfang, ja jeg kunne blive ved.

  Dengang blev der ikke sprøjtet mod ukrudt, vejsalt blev ikke brugt og der var ikke så stor forurening af bilos, fabrikker, fly etc.

  • Det var smukt og billedet retfærdiggøre slet ikke hvor smukt der var. Men heldigvis ved jeg hvor marken er og der er ikke længere end jeg kan smutte forbi og få en tur tilbage til min barndoms grøftekanter. 🙂

 • Det er smukt og alligevel så svært at fange det som øjet ser når man står og skuer ud over sådan en skøn mark.

  God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.