Menu
Livet

Et driverliv

..det er mig i dag. Efter en dejlig morgen løbetur, sidder jeg nu på terrassen og nyder en stille brise i skyggen. Solen er omme på morgenterrassen, men der kan jeg kun sidde og ikke ligge henslængt som jeg kan her på solvognen. Christian er først lige vågnet, men endnu ikke stået op.

Driver liv på terrassen

Umm der er allerede god varme i luften, ikke at jeg kan ligge i det bare ingenting, men nok til, at jeg ikke fryser mine fødder.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Søren
  30. juni 2009 at 12:32

  Du har nok også trængt til sommerafslapning. Iflg. denne lille
  stress-ordbog er du i ULL Fitness.
  http://www.ullcare.com/default.asp?pid=39
  Fortsæt med at nyde dagen 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. juni 2009 at 14:58

  Søren (Kbh)
  Ja det tror jeg også. Du kan tro jeg nyder og med helt god samvittighed. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar