Menu
Dagligdagen

Sikker cruise

Efterhånden som sommeren skred frem og solen dermed også er mere fremme, savnede jeg et par solbriller til at have på når jeg kørte bil. Jeg har aldrig været den der har gået meget med solbriller, men dog altid haft nogen. Nu skulle det være. Så sidste lørdag tog jeg ind og besøgte min brillemand. Der var mange stel at vælge imellem og de havde også mange som var decideret solbriller. Der var mange som var rigtig flotte, men dem kunne der ikke puttes styrke i. Jeg gik i lang tid, uden at kunne se hvordan nogle af de stel skulle kunne passe til mig. Men efter en lille times tid, så jeg dem. Jeg prøvede og blev hurtig enig med mig selv om, at det skulle være dem. En synstest blev fortaget, bare for at konstatere at mit syn ikke havde ændret sig synderligt.

Da alt det var ok, skulle jeg lige vælge glas og om de skulle være refleksbehandlet. Slutteligt manglede jeg kun at betale ved kasse 1. Puha, det var lidt peberet, men det er der jo ikke noget at gøre ved, solbrillerne skulle jeg have.

Pilgrim 732-500

I dag kunne jeg så hente dem og hvilken fornøjelse det var, at kører bil i solskin og så have solbriller på. Nu er jeg klar til sommerferien som starter på fredag. Det bliver så dejligt at cruise igennem Europa og ikke skulle misse med øjnene for at kunne se.

2 kommentar

 • Tina - omme i London
  1. juli 2009 at 13:50

  Mine oejne er saa lysfoelsomme at jeg bare bliver noedt til at bruge mine solbriller tit. Jeg havde et rigtig godt par i nok fem aar, men saa skulle de altsaa udskiftet. Min elskede koebte mig et par nye fine briller, men de naar ikke at blive fem aar, for de er ikke naer saa gode. Fedt du fandt et rigtig paent par. Jeg haaber du bliver rigtig glad for dem.

  Reply
 • Catarina
  1. juli 2009 at 15:33

  Tina – omme i London
  Jeg håber også at mine holder i rigtig mange år – for det tog sin tid at vælge dem ud. Jeg tror ikke det er let at købe solbriller til andre, selvom meningen er god, så er det nok (også) en af de ting man selv må finde. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar