Menu
Livet

Frokost i Århus

Hun kørte ca. 120 km fra nord til syd, jeg kørte ca. 130 km fra syd til nord. Så mange kørte kilometer, bare for at spise frokost, et sted i Århus.

Det er over syv år siden vi sidst sås, men da vi mødtes uden for banegården, var det som i går vi skiltes. Vi ligner fuldstændig os selv, end ikke én rynke mere var sneget sig ind. Vi snakkede som vi altid havde gjort om alt mellem himmel og jord. Dejligt. Da klokken nærmede sig 17, var det tid til et tog nordpå og for en lille sort Peugeot, til at køre sydpå. Det var en rigtig hyggelig dag som jeg gerne ser gentaget. 🙂

1 kommentar

  • Lørdagsnydning
    5. juni 2010 at 09:16

    […] Lørdagen kommer til at stå i nydningens tegn. Inden længe skal jeg mødes med min ungdomsveninde i Århus til en dejlig omgang snakken med indlagt frokost. Det bliver så skønt at se Marina igen. Det er ved at være længe siden vi sidst mødtes og der var det også Århus der måtte lægge by til. […]

    Reply

Skriv en kommentar