Menu
Familieliv

Sidste feriedag

I dag er det vores sidste feriedag i denne omgang og den skal nydes i stor stil. Sønnike skal sammen med nogle kammerater til Grøn Koncert og når den slutter fortsætter han til LAN. Jeg har lovet at kører de unge mennesker begge veje, da de ikke tror, at der er nogle busser der rigtigt passer og jeg er tilbøjelig til at gi’ dem ret. Nu krydser vi fingre for at det holder nogenlunde tørt for det ser godt nok en anelse truende ud derude.

Truende skyer

Hvad Søren og jeg finder på, vides endnu ikke, men jeg tror Odense får et lille besøg af os. Jeg vil gerne kikke på et par nye løbesko og endnu en løbe BH, det er ved at været tiden til det.

Nu vil jeg snuppe mig en morgensmoothie bestående af jordbær/banan og en god håndfuld havregryn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  24. juli 2009 at 12:24

  Sidste dag i ferien er altid en dag der bliver brugt til igen at finde vaner/hverdagsrytmen frem, få fyldt fryser og køleskab så hverdagene virker overskuelige.

  Transport til og fra Grøn Koncert. Her i Jylland, om det er Esbjerg, Herning eller Århus, så er transporten til og fra pladsen og til banegård/rutebilstation er super god. Så er det jo bare til endestationen, vanskelighederne opstår 😉

  Velbekomme

  Reply
 • Catarina
  24. juli 2009 at 19:01

  Karin
  Vi er klar til hverdagen og ser nu frem til weekenden som er skudt i gang på dejligste vis. 🙂

  Reply
 • Bente
  24. juli 2009 at 22:47

  Ja, der kom vist lidt regn til Grøn Koncert i Odense – det var i hvert fald, hvad Sommervejret på DR1 havde at berette. Men de unge mennesker hyggede sig forhåbentlig alligevel 🙂 . Godt, at de har dig som chauffør!

  Reply
 • Catarina
  25. juli 2009 at 09:44

  Bente
  Ja der kom vældig meget, men de hygge sig gevaldigt – specielt med at se er par fulderikker snuble over egne fødder og havne i den største vandpyt. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar