Menu
Os & Familien

Sol og regn

Vores sidste feriedag blev brugt på en smule shopping i Odense midtby. Jeg fik mig et par nye løbesko, en løbe BH og endnu et par løbesokker. Dejligt at få fyldt op på den konto.

Nike

Vi smuttede ind i et par møbelforretninger, for at se om de evt. havde et par stole, sådan et par slappe-af-stole, som vi begge kunne lide, og faktisk var vi heldige. I Bolia.com havde de en stol, som vi begge kunne lide design medsigt og så sidder man faktisk fantastisk god i den. Stolen hedder Mono og fås både i stof og læder, så nu er vi gået i tænkeboks, for at finde ud af om det er sådan et par vi skal have og om det så skal være i stof eller læder.

Regn
~Jeg var glad for at vi valgte at sidde indenfor.

Odense var i den grad præget at ustadigt vejr i går, men vi var ret så heldige, for mens vi shoppede rundt var der dejligt solskin og da vi valgt at smutte ind og få en bid mad, da valgt himlen at åbne for sluserne, så Niagara Falls blegnede i sammenligning.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar