Sol og regn

25. juli 2009

Vores sidste feriedag blev brugt på en smule shopping i Odense midtby. Jeg fik mig et par nye løbesko, en løbe BH og endnu et par løbesokker. Dejligt at få fyldt op på den konto.

Nike

Vi smuttede ind i et par møbelforretninger, for at se om de evt. havde et par stole, sådan et par slappe-af-stole, som vi begge kunne lide, og faktisk var vi heldige. I Bolia.com havde de en stol, som vi begge kunne lide design medsigt og så sidder man faktisk fantastisk god i den. Stolen hedder Mono og fås både i stof og læder, så nu er vi gået i tænkeboks, for at finde ud af om det er sådan et par vi skal have og om det så skal være i stof eller læder.

Regn
~Jeg var glad for at vi valgte at sidde indenfor.

Odense var i den grad præget at ustadigt vejr i går, men vi var ret så heldige, for mens vi shoppede rundt var der dejligt solskin og da vi valgt at smutte ind og få en bid mad, da valgt himlen at åbne for sluserne, så Niagara Falls blegnede i sammenligning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar