Fredag og sol

31. juli 2009

Dejlig fredag

Det har været en skøn og solfyldt fredag. Jeg har været et smut i Nyborg, da min søde veninde Gitte har fødselsdag. Jeg har hende mistænkt for at sørge for det gode vejr. Dejligt!;-)

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 1. august 2009 at 16:15

  Jeg håber, du også har solskin i dag, som vi har her i Nordsjælland, Catarina. Det lyder hyggeligt med fødselsdagen i går.
  Rigtig god lørdag til dig!

 • Reply Catarina 1. august 2009 at 16:40

  Madame
  Det er det skønneste vejr og ingen vind – bare så dejligt.

  Jeg ønsker også dig en rigtig god lørdag Madame. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar