Menu
Hverdagen

Hvide kanter

Sønnike er ret glad for at være korthåret også selvom hårmoden, ibland mange drenge er en mellem tin mellem ting mellem langt og kort. Inden ferien spurgte jeg om han ville klippes, det ville han ikke, han ville hellere vente til han kom hjem. Han var indforstået med, at det dermed godt kunne blive, efter hans mening, for langt.

I dag er han så blevet klippet 8 uger efter sidste klipning og resultatet er blevet lige så godt som det plejer, lige med undtagelse af de fine hvide linjer der nu er at se hele vejen runde langs hårgrænsen.

Hvide kanter

Nu tror jeg han er blevet en smule klogere og jeg er sikker på at han næste år godt vil klippes inden ferien, for han synes selv at det er ret så ufedt. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar