Hvide kanter

31. juli 2009

Sønnike er ret glad for at være korthåret også selvom hårmoden, ibland mange drenge er en mellem tin mellem ting mellem langt og kort. Inden ferien spurgte jeg om han ville klippes, det ville han ikke, han ville hellere vente til han kom hjem. Han var indforstået med, at det dermed godt kunne blive, efter hans mening, for langt.

I dag er han så blevet klippet 8 uger efter sidste klipning og resultatet er blevet lige så godt som det plejer, lige med undtagelse af de fine hvide linjer der nu er at se hele vejen runde langs hårgrænsen.

Hvide kanter

Nu tror jeg han er blevet en smule klogere og jeg er sikker på at han næste år godt vil klippes inden ferien, for han synes selv at det er ret så ufedt. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar