Hvide kanter

31. juli 2009

Sønnike er ret glad for at være korthåret også selvom hårmoden, ibland mange drenge er en mellem tin mellem ting mellem langt og kort. Inden ferien spurgte jeg om han ville klippes, det ville han ikke, han ville hellere vente til han kom hjem. Han var indforstået med, at det dermed godt kunne blive, efter hans mening, for langt.

I dag er han så blevet klippet 8 uger efter sidste klipning og resultatet er blevet lige så godt som det plejer, lige med undtagelse af de fine hvide linjer der nu er at se hele vejen runde langs hårgrænsen.

Hvide kanter

Nu tror jeg han er blevet en smule klogere og jeg er sikker på at han næste år godt vil klippes inden ferien, for han synes selv at det er ret så ufedt. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar