Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Kim Larsen & Kjukken

Vi havde jo købt billetter til, Kim Larsen & Kjukken på Amfiscenen i Odense i aftes. Det var stå pladser og ikke nummerere, hvilket gjorde, at vi var nød til at være der i rimelig tid, for at vi kunne finde plads så vi alle kunne se.

Kim Larsen & Kjukken Koncert, Amfiscenen Odense

Vi fandt nogle ganske udmærkede pladser og klokken lidt over otte, gik Kim og Co på scenen. Sikke en koncert, men sådan har jeg det jo altid, når jeg oplever live koncerter. Jeg er skisme så nem at begejstre. Men det var en god koncert og jeg fik da også skrålet med på rigtig mange af sangene. Da de havde været på i en times tid, holdt de en lille pause på 15 minutter, hvorefter koncerten fortsatte.

DMI havde lovet at der ville komme mange regnbyger og det hele dagen og aftenen. Og hele dagen, havde det skiftevis regnet og været tørvejr. Vi havde sørget for, at have regntøj med til koncerten, for vi ville ikke overraskes. Det blev vi heller ikke, for mens Kim & Co. spillede, holdt det tørt, men vi havde ikke lige mere en sat os ind i bilen, før end det stod ned i stænger. For pokker hvor var vi da lige heldige. 🙂

Hvis du har lyste til at se flere billeder fra i koncerten, kan du se dem her, eller som slideshow her. Billederne er dog taget med det lille Canon IXUS 80, da jeg ikke ville tage det store Nikon med.

6 kommentar

 • Søren (Kbh)
  30. august 2009 at 15:24

  Tak for slideshowet. Rigtig flotte scenebilleder. Det fremgår ikke, om du havde din “datter” Rødhætte med de store fødder med? Og hvis du havde, om “hun” kunne lide koncerten? 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. august 2009 at 07:13

   Søren (Kbh)
   Vi var alle fem af sted og alle synes det var en god koncert. Men han er j også en klassiker og vi kan alle synge med på i hvert fald et par sange. 🙂

   Reply
 • Fru E
  30. august 2009 at 17:05

  Vi hørte ham lidt på afstand, for vi parkerede i p-kælderen lige bag amfi-scenen. Var ovre og spise fødselsdagsmiddag på Da isabella og på vej retur var der godt gang i koncerten.

  Dejligt at I var heldige med vejret 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. august 2009 at 07:17

   Fru E
   Ja vi var heldige. Jeg kan forestille mig at rigtig mange omkring den del af byen, fik en del musik med. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London
  1. september 2009 at 15:07

  Man har lov at vaere heldig engang imellem. Jeg var til Kim Larsen koncert for et par aar siden og jeg var vildt imponeret. De er virkelig professionelle til fingerspidserne!

  Reply
  • Catarina
   3. september 2009 at 12:34

   Tina
   Da det er de og bare det at den “gamle” mand stadig kan fyre den af på en scene, er imponerende. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar