Grå mandag

31. august 2009

DSC_5608
~Havemøblerne er der ikke bud efter i dag.

Nøj hvor jeg synes, at det har været gråt og vådt i dag, ja det er altså mest udenfor. Jeg var tidligere på dagen, et smut i Odense, for at ordne et par småting og det var slet ikke nogen fornøjelse at suse rundt derinde. Heldigvis var jeg hurtigt færdig og kunne vende næsen hjemad og jeg skal ærligt indrømme, at jeg har fyret op i brændeovnen, det gir’ nu noget hygge sådan en grå mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 31. august 2009 at 18:13

  Efteråret sniger sig stille ind på os. Forstår nu godt at du ikke var til strøgtur i det her vejr.

  Her er der også gang i brændeovnen. Dejligt og lunt og ikke mindst hyggeligt.

  • Reply Catarina 1. september 2009 at 07:09

   Fru E
   Ja strøgtur er nu sjovest i solskin. Selvom jeg ikke er meget for det dersens efterår, så kan jeg nik ikke slippe for det. 🙂

  Skriv gerne en kommentar