Menu
Hverdagen

Grå mandag

DSC_5608
~Havemøblerne er der ikke bud efter i dag.

Nøj hvor jeg synes, at det har været gråt og vådt i dag, ja det er altså mest udenfor. Jeg var tidligere på dagen, et smut i Odense, for at ordne et par småting og det var slet ikke nogen fornøjelse at suse rundt derinde. Heldigvis var jeg hurtigt færdig og kunne vende næsen hjemad og jeg skal ærligt indrømme, at jeg har fyret op i brændeovnen, det gir’ nu noget hygge sådan en grå mandag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Fru E
  31. august 2009 at 18:13

  Efteråret sniger sig stille ind på os. Forstår nu godt at du ikke var til strøgtur i det her vejr.

  Her er der også gang i brændeovnen. Dejligt og lunt og ikke mindst hyggeligt.

  Reply
  • Catarina
   1. september 2009 at 07:09

   Fru E
   Ja strøgtur er nu sjovest i solskin. Selvom jeg ikke er meget for det dersens efterår, så kan jeg nik ikke slippe for det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar