Tiden går og jeg går med

10. september 2009

Det er ikke fordi der sker noget ud over det sædvanlig, men tiden løber, som sandet løbe ud mellem fingrene og inden jeg får set mig om, er det eftermiddag og Søren er atter hjemme.

Nu er det selvfølgelig ikke sådan at jeg intet laver. Jeg kikker jeg efter job og skriver ansøgninger, opdater CV, går i jobklub, for det skal jeg. Men jeg får også vasket tøj, gjort lidt rent, ordnet blomster, samlet æbler fra græsplænen, slået græs, fjernet ukrudt, fejet og alt muligt andet.

Og når fritiden banker på, så bliver det til en del løberri og spinning, alt i alt bliver det vel til, i gennemsnit, én times motion om dagen og det er dejligt.

Så det er bestemt ikke fordi jeg keder mig og ikke har noget at skrive om, men jeg gider ikke skrive om det samme hele tiden. Og sådan som mine hverdage er, så vil det bare være gentagelser.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Fru E 10. september 2009 at 21:09

  Det kan jeg også godt forstå. Man kan godt leve med gentagelser i sin hverdag i en tid, men måske er det ikke så sjovt at skrive om dem.

  Hvordan går det med jobsøgningen?

  • Reply Catarina 11. september 2009 at 10:15

   Fru E
   Jeg kan saktens leve med dem, men at skrive om dem er noget andet. 😉

   Jobsøgningen, går fint. 🙂

 • Reply Shabby Marianne 11. september 2009 at 07:07

  Almindelige hverdage er ikke at kimse af – og jeg syntes at du laver en masse 🙂

  • Reply Catarina 11. september 2009 at 10:16

   Marianne
   Jeg siger heller ikke den er god, men der er bare ikke stof nok til at blogge om, bare se mine to sidste indlæg. 😀

 • Reply Karolina 11. september 2009 at 10:02

  Det kender jeg alt for godt. Og selv om man har masse af fritid og det er super dejligt at have det, savner man lidt “det rigtige job”.Det gør jeg i hvert fald …
  Du må have en dejlig dag!

  • Reply Catarina 11. september 2009 at 10:17

   Karolina
   Jeg nyder i den grad min fritid, men det er da klar at jeg også godt ville have noget at rive i. Jeg vipper begge veje. 😀

  Skriv en kommentar